Vicente Blay es converteix en el nou senador per Castelló

Vicente Blay es converteix en el nou senador per Castelló. L’elecció de Manuel Altava, actual senador per Castelló, com a vocal en el Consell General del Poder Judicial fa que el seu suplent en llistes, Vicente Blay, ocupi el càrrec a la cambra alta.

Vicente Blay, president de Noves Generacions i de 30 anys, es converteix així en el senador més jove de la província de Castelló i realitzarà la seva tasca al Senat al costat de Salomé Pradas i Merche Mallol.

La secretària general del PPCS, Elena Vicente-Ruiz, ha donat l’enhorabona a Altava «ja que la seva tasca com a representant a Castelló ha estat irreprotxable en la seva defensa del món jurídic i en el seu compromís amb la província» i, al seu torn, ha posat en valor el fet que «una veu jove, compromesa i implicada al màxim amb la província de Castelló i amb els problemes dels joves sigui un representant electe a la cambra alta».

Vicente Blay, nascut a Almassora fa 30 anys, és llicenciat en Periodisme, Màster en Màrqueting Polític i cursant en l’actualitat un Màster de professor en l’especialitat d’Història i està al capdavant de les presidència de Noves Generacions de Castelló des del passat estiu on va comptar amb un important suport dels joves de la província en el seu nou projecte.

Blay encarna l’esperit renovador del Partit Popular de Castelló i la seva entrada suposa una renovació del 100% de les llistes de les últimes eleccions generals. Una revolució interna d’acord amb l’elevada renovació que ha viscut el partit a Castelló en els últims anys i que s’ha evidenciat en les candidatures a les eleccions municipals de 2015 (amb un 45% de renovació) oa les autonòmiques de 2015 (on es va arribar al 87,5%).

Informació i Foto: www.ppcastellon.es

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: