Viatja amb l’agencia de viatges del ValencaiCF “Consultia Travel”

Informació i Foto: http://www.valenciacf.com

El València CF té a la seva afició en el centre de les seves prioritats, a poc a poc li està oferint més serveis per convertir la seva experiència valencianista en una cosa única. A partir d’ara, gràcies a l’acord assolit amb l’agència de viatges “Consultia Travel”, podràs recórrer tot el món amb el València CF sempre al teu costat.

Viatges amb entrades per veure jugar el VCF, experiències a Mestalla, visites temàtiques de futbol a ciutats europees, grans viatges per a aventurers, llunes de mel, escapades, viatges d’última hora … Com a objectiu general, enriquir, a través d’una àmplia i competitiva oferta de viatges i experiències singulars, la vivència de ser aficionat del València CF. Així, tal com van repassar Juanma Baixauli i Renato Peña, president i gerent de “Consultia Travel”, es facilitarà el seguiment nacional i internacional del primer equip valencianista amb un catàleg personalitzable de paquets de viatge, a més de crear a la carta experiències exclusives per a gaudir i compartir amb família o amics el sentiment de pertinença al club valencianista.

Per al Club, l’acord assolit permetrà oferir-li un “valor afegit” als aficionats valencianistes. Tenen una gran oferta, sempre adaptant-se a les seves necessitats, donant-li a escollir els viatges més habituals, però també l’opció de gaudir i regalar experiències exclusives amb un denominador comú, el de viure el valencianisme també en aquest àmbit, sempre amb unes condicions especialment avantatjoses per als abonats del club. L’objectiu és donar-li un servei més a l’aficionat valencianista, que s’afegeix a l’estratègia prioritària del València CF de seguir cuidant, estant a prop i creant experiències úniques per als nostres aficionats.

L’agència oficial del València CF, “Consultia Travel”, ha començat a operar de manera presencial en una oficina ubicada a l’avinguda de Suècia, a València, també seu de la Fundació VCF, just davant del Camp de Mestalla, i en l’entorn digital a través de l’enllaç: http://www.ValencianistasConsultiatravel.es.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: