Ventura demana al Fadrell l’informe de les emissions del Serrallo

El regidor de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Castelló, Esteban Ventura, ha demanat avui “l’informe de les emissions de Serrallo” perquè “ara que l’Eurocambra ja s’ha manifestat, el senyor Navarro no pot posar l’excusa que el document no és concloent “, ha traslladat el regidor de Cs.

Ventura ha explicat que “aquest és un tema que ens preocupa, de fet en Ciutadans ja vam preguntar per això el 18 de novembre a la mateixa comissió de Sostenibilitat i Ordenació de el Territori -ha recordat- i el regidor de Transició Ecològica ens va dir que ens respondria per escrit, resposta que encara estem esperant, i ja ens va avançar que els mesuradors d’aire són competència de la Generalitat “.

Així mateix, davant l’actualitat i la immediatesa del tema Ventura ha reclamat l’informe al despatx extraordinari de la mateixa comissió plenària al que el regidor Simó ha eludit la resposta per no tractar-se d’un tema específic per al ple de la setmana que ve. I en aquest sentit, Esteban Ventura ha avançat que “tornarem a preguntar el dilluns perquè a Ciutadans estem per fiscalitzar i fer oposició constructiva front a totes les excuses de l’Fadrell”.

Finalment, Ventura ha criticat el govern de l’Fadrell “per gestionar els temes i tractar-los de forma interessada”. “Avui, ens han posat l’excusa que les emissions no era un tema d’el ple de gener però no obstant això, ells no compleixen la moció aprovada en el ple de desembre”, ha aclarit. “Que per cert, -ha continuat dient- encara estem esperant l’informe tècnic jurídic que avali les manifestacions del Sr. Braina on deia que la moció de Festes no servia de res ni vinculava a ningú”. “Llavors serà que només serveix el que diuen els membres de l’Fadrell, en el moment que ells considerin i quan estimin oportú o les normes estan perquè les complim tots ?, ha conclòs el regidor de Cs.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: