Valoració de l’alcaldessa de Castelló sobre la protesta del sector de l’oci nocturn

Amparo Marco: “Hem traslladat la preocupació i la sensibilitat des de l’Ajuntament de Castelló al sector de l’oci nocturn davant la complexa situació que estan travessant a conseqüència de les mesures en vigor per a fer front a la pandèmia que han sigut establides per les autoritats sanitàries i que, com hem vist, s’han demostrat efectives per a contindre la propagació del virus. Som conscients de l’esforç que estan realitzant des d’aquest i altres sectors afectats.

Des de l’Administració local hem de vetlar i fer complir aqueixes mesures dictades per la Generalitat, per dures que siguen, perquè en aquests moments és prioritari fer front a la pandèmia pel bé del benestar i la salut de la ciutadania. Però també vull recalcar que aquest consistori ha estat des del primer moment del costat dels col·lectius i sectors més afectats com ha sigut el comerç local, l’hostaleria i el sector de l’oci.

Vull recordar, per exemple, la creació de la taula de l’oci nocturn i la posada en marxa de línies d’ajudes. En aquest sentit, ja l’any passat vam aprovar una línia de 1,4 milions d’euros de la qual també es va poder beneficiar l’oci nocturn a la qual sumen enguany les Ajudes Parèntesis, a les quals també es pot acollir aquest sector.

Aquest Ajuntament té i tindrà sempre la porta oberta a tots els col·lectius, per la qual cosa tornarem a asseure’ns en els pròxims dies amb els representants de l’oci nocturn per a tornar a escoltar les seues propostes i veure com, des de les competències que tenim els municipis, poder ajudar-los com estem fent amb la resta de col·lectius afectats per les mesures per a frenar la pandèmia.

Informació i Foto: Ajuntament de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: