Valfortec inicia la construcció del seu sisè parc fotovoltaic al Japó (Kumamoto)

Tot i la crisi sanitària que està afectant pràcticament a tots els països de món, Valfortec no ha interromput la seva activitat i continua amb la seva operació estratègica a nivell internacional, més concretament al Japó, on ha iniciat la construcció d’un nou parc fotovoltaic denominat Kumamoto Yamaga .
La instal·lació prevista està ubicada a la zona sud-oest de país nipó, en la gran illa de Kyushu, a la prefectura de Kumamoto.

A l’hora d’executar el projecte es van a utilitzar 4.464 mòduls fotovoltaics. La potència total que es va a instal·lar és de 1,54 MWp i la seva producció anual prevista serà de 1.892 MWh / any.

L’activació d’aquest parc fotovoltaic, suposarà que gairebé 700 llars radicats en els seus voltants podran comptar amb energia elèctrica totalment renovable, lliure de qualsevol tipus d’emissió contaminant per l’atmosfera.

El parc fotovoltaic Kumamoto Yamaga s’unirà als cinc projectes ja executats i connectats per Valfortec al llarg dels últims anys al Japó: Chiyoda (1,6 MW | 2014), Yonezawa (0,67 MW | 2018), Niigata Tokamachi ( 0,6 MW | 2019), Saitama (1,35 MW | 2019) i Okayama (1,7 MW | 2020). Aquesta xifra anirà creixent a curt termini, ja que hi ha nombrosos projectes que es troben molt avançats i es començaran a construir en els propers mesos.
Per materialitzar aquest projecte Valfortec ha comptat amb una inversió propera als 4 milions d’Euros. S’estima que aquesta instal·lació generi uns ingressos de més de 500.000 € / any, comptant amb una retribució fixa de 36 iens per kWh produïts durant 20 anys.

Pel que fa a l’activitat de la firma a Espanya, aquesta tampoc no s’atura, ja que es treballa de manera àrdua en diferents projectes localitzats en diversos llocs de la península, especialment en l’arc mediterrani.
Actualment, els diferents centres administratius que l’empresa espanyola té continuen operatius a ple rendiment

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: