Valencia Basket posa a la venda per als seus abonats un contingent extra d’abonaments per a la Copa

Valencia Basket ha aconseguit comprar un contingent extra d’abonaments de cara a la pròxima Copa del Rei que se celebrarà del 16 al 19 de febrer a Badalona de cara a aconseguir que els seus abonats puguen assistir a la cita en el major número possible. Demà dimarts 8 de novembre a les 11 hores a través de la nostra pàgina web s’iniciarà esta venda.

 

A continuació, detallem tota la informació de la venda d’abonaments:

 

Aniràs segur a la Copa del Rei?

Demà, Valencia Basket posarà a la venda dos tipus d’abonaments, abonaments destinats a abonats que saben segur que aniran a la Copa del Rei i abonaments destinats a abonats que condicionen la seua presència en la Copa al fet que es classifique Valencia Basket.

 

Els abonaments que aniran destinats a compradors que aniran sí o sí a la Copa del Rei rebran el nom d’abonaments segurs, mentre que els abonaments que aniran condicionats a la presència del València Basket, rebran el nom d’abonaments condicionats.

 

Sis categories de compra

Eixiran a la venda en línia fins a sis categories d’abonament, que corresponen a la visibilitat de cada zona del camp, i que pots consultar dins de la notícia de la Liga Endesa.

 

 

Esta serà la quantitat d’abonaments que eixiran demà a la venda:

 

Tipus d’abonament Ab. condicionat Ab. segur Precu abonament
Categoria      
Categoria 1 0 50 500€
Categoria 2 20 0 450€
Categoria 3 20 0 400€
Categoria 4 40 50 300€
Categoria 5 30 20 225€
Categoria 6 50 50 150€

 

Informació d’interés

 

  • Demà dimarts, 8 de novembre, a les 11h s’obrirà el termini per a la compra d’estes entrades exclusivament a través de la web oficial del Valencia Basket.

 

  • Cada abonat global del club, registrat en el nostre sistema d’entrades/abonaments podrà accedir a la compra de dos abonaments amb el seu usuari.

 

  • En tots els casos, l’abonat haurà de pagar la compra de l’abonament en el moment de la reserva. En el cas de l’abonament condicionat, en cas de no classificació, l’import de l’abonament serà reembossat.

 

  • En cas de voler un abonament de categoria superior, com Golden Plus, Golden o Silver, escriu a comercial@valenciabasket.com i gestionarem la teua petició.

 

  • En cas de classificació per a la Copa del Rei, el club oferirà places per a anar amb autobús a la cita, així com opció d’hotel.

 

I si no aconseguisc abonament?

Si les entrades desitjades s’esgotaren, els abonats interessats podran recórrer a la compra que realitzarà la pròpia Liga Endesa des de les 12 hores de demà dimarts. En cas de compra d’abonaments de les categories 5 i 6, aquests abonaments podran ser reubicats amb els abonaments del València Basket, de cara a formar una gran taca taronja en la pròxima Copa del Rei.

 

València Basket no pot garantir que puga aconseguir més abonaments per a la Copa del Rei que els a dalt oferits. No obstant això, si estàs interessat en abonaments i vols que et tinguem en compte a l’hora d’aconseguir més, mana un correu a entradas@valenciabasket.com amb el teu nom, cognoms i telèfon i et tindrem en compte.

 

 

Informació i Foto: Valencia Basket

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: