Una setmana dedicada a l’emprenedoria a la Universitat d’Alacant

Aquesta setmana la Universitat d’Alacant esdevé l’espai ideal per emprendre, innovació i desenvolupar idees empresarials. Del 13 al 16 de juliol, el campus acull la vuitena edició de DOEACT_UA, iniciativa del programa institucional UA Emprèn que pretén generar un espai de trobada entre persones amb ments inquietes, amb ganes de fer les coses de manera diferent.

Els interessats poden formar part activa de DOEACT_UA, bé presentant idees de negoci a la sessió inaugural, o incorporant-se al grup de treball multidisciplinar del projecte que més li interessi per aprendre i col·laborar en el seu desenvolupament.

DOEACT_UA ha demostrat edició després d’edició com n’és d’important la col·laboració de l’ecosistema emprenedor de la província d’Alacant: docents, empreses, institucions i professionals. Durant aquesta setmana, els participants treballaran conjuntament en projectes il·lusionants que tindran un clar impacte a pobles i ciutats i, fins i tot, en el futur.

Durant les diferents sessions, responsables de diferents àrees d’empreses com Joguines Moltó, Muspell, PADIMA Consulting, CEEI Elx, Identitat Organitzacional, Laboratoris Quinton o Enees Consultors duran a terme sessions i tallers per exposar les dificultats de la fase inicial dels projectes de negoci i factors claus d’èxit, aspectes legals i de propietat intel·lectual, com presentar i exposar el teu producte davant de clients, models de negoci, i aspectes relacionats amb la comunicació i la Responsabilitat Social Corporativa, entre d’altres.

Premis DOEACT_UA

El lliurament de premis al millor projecte de la 8a Edició; al projecte més innovador de base cientificotecnològica; premis per als projectes finalistes; i el premi especial a emprenedors participants està prevista per al dissabte 16 de juliol a les 13:15 hores, a l’Aula A1/17G de l’Aulari I, de la mà de la vicerectora de Transferència, Innovació i Divulgació Científica de la UA Mª Jesús Pastor.

DOEACT_UA és una iniciativa de la Universitat d’Alacant que té com a objectiu fomentar l’esperit emprenedor entre la comunitat universitària i promoure la creació d’empreses materialitzant les idees de negoci innovadores i emprenedores fins a la posada al mercat.

La iniciativa és possible gràcies a una important xarxa de socis que, any rere any, fan possible que nous projectes empresarials neixin per donar solucions als problemes i necessitats del dia a dia.

Equip

En formen part: Rafael Lafont de FUNDEUN, Ester González i Carmen Ibáñez, de l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament d’Alacant; Antonio Martínez Puche, del Màster de Desenvolupament Local i Innovació Territorial de la Universitat d’Alacant, Juan Pablo Martínez d’ENEAS Consultores; Xoan González d’OCEAN2022; Eva Toledo de PADIMA; José Norberto Mazón del Departament de Llenguatges i Sistemes Informàtics; Francisco Llopis, d’INECA; Mariano Torres de SIEN Consulting; Mª Pilar Escobar i Gustavo Candela de la Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes; Isabel Sancho de l’ADL de Cocentaina; José Ramón Gonzálvez de Solutions Inside; Anes Ortigosa de Component Creatiu, Marta Rey de Som Marca; Xavier Roca, José Juan Martínez; Cristina Carbonell de Mode Consultors; Andrea Corbalán de R&A Business Training; Julián Sánchez de True Gault; Miguel Ángel García; Begoña Marín de PATECO; Beatriz Picazo de 1millionBots; Carolina Hernández d´Identitat Organitzacional; Olga Jornet i Iñaki Mayoral de 3dids; Angèlica Mires; Vicente Jorge Sanchís; José Antonio Torregrosa; Pilar Punzano; Víctor Villena; David Nadal; Mar Cervera del Parc Científic de la UA; Víctor Climent del Centre dOcupació de la UA i José Luis Martínez. Empreses i Institucions com Impulsa ALACANT, PADIMA, Laboratoris QUINTON, Lealtis Advocats, JOVEMPA, Col·legi de Geògrafs de la Comunitat Valenciana, agència BumeranIA Robotics, El Club de les Bones Decisions, GENION, Seu Innova, CEEI Elx, Sanchez But ; Alacant Emprèn i MultiTec com a Associacions de la UA.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: