Una representació de LA UNIÓ es concentra avui davant el palau de la Moncloa a Madrid en defensa del transvasament Tajo-Segura

Una representació de LA UNIÓ Llauradora participa aquest matí, des de les 10 hores (Aparcament Avinguda Puerta del Hierro), a la concentració convocada en defensa del transvasament Tajo-Segura davant del palau de la Moncloa a Madrid coincidint amb la celebració del Consell de Ministres.

LA UNIÓ aposta pel manteniment del transvasament Tajo-Segura com a font de subministrament d’aigua de qualitat per a una de les zones més riques agrícolament de tot Europa, com són les comarques del sud d’Alacant. Per això demana que es respecti el text original que va ser aprovat majoritàriament a la reunió del Consell Nacional de l’Aigua del 29 de novembre passat i que va ser modificat de manera unilateral sense debat ni votació. Precisament el dictamen del Consell d’Estat retreu al Ministeri de Transició Ecològica la manca de transparència duta a terme en aquest canvi.

La realitat en aquests moments ens indica clarament que altres alternatives viables al transvasament amb un preu assumible perquè els agricultors puguin mantenir les seves explotacions no existeixen i per tant no és moment d’assumir ara retallades d’aigua, just quan els costos de producció estan desorbitats.

Informació i Foto: La Unió Llauradora i Ramadera

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: