Una nova sentència torna a donar la raó a l’ajuntament de la Pobla del Duc sobre el polígon ‘El Tossal’

La sentència emesa pel Tribunal Superior de Justícia (TSJ) i de la Sala Contenciosa Administrativa número 4 de València del passat 30 d’octubre del 2022, ratifica que la convocatòria del ple sobre el polígon ‘El Tossal’ es va realitzar de manera correcta, sent l’alcalde competent per fer la convocatòria. La convocatòria es va motivar correctament respectant els terminis establerts legalment, i van ser vàlids els acords adoptats pel ple municipal el 22 d’agost de 2018. En aquest ple es declarava la retroactivitat del procediment al moment del tràmit d’al·legacions a la mercantil Zaragozá i Hijos S.L. així com a la resta dinteressats. L’ajuntament de la Pobla del Duc demostra així la legalitat de totes les actuacions dutes a terme pel ple municipal respecte del polígon el Tossal.

D’aquesta manera, el tribunal estima els arguments que al seu dia va plantejar l’ajuntament de la localitat, confirmant la legalitat de les resolucions emeses per l’alcalde i el ple municipal de la Pobla del Duc.

El fet de ratificar les actuacions efectuades per l’ajuntament per part del tribunal avala que l’ajuntament ha complert la llei i els terminis d’una manera escrupolosa.

Aquesta nova sentència se suma a les anteriors a favor de l’ajuntament respecte al polígon El Tossal i contra l’empresa Saragossa i fills S.L. com a la del juny passat, en què la Immobiliària Zaragozá i Hijos SL, que va cedir els seus crèdits a un fons especulatiu, reclamava a l’ajuntament 592.387,22 euros per factures totalment alienes al procés urbanitzador. La sentència confirma que l’agent urbanitzador va pagar factures totalment alienes al procés urbanitzador en qüestió, com ara les corresponents al pagament de focs artificials a les festes patronals, il·luminació artística, lloguers de cadires i equips de so per a esdeveniments locals, etc., sentència per la que l’actual equip de govern va sol·licitar al portaveu del Partit Popular de la Pobla del Duc explicacions sobre això.

Des de l’equip de govern del PSPV de la Pobla del Duc se segueix treballant intensament en la desactivació de molts dels problemes generats pel PP pel polígon d”El Tossal’, problemes orquestrats sota el mandat del Partit Popular i que podien comportar greus perjudicis econòmics a l’Ajuntament de la Pobla del Duc. “Perjudicis que no preocupen res al Partit Popular de la Pobla del Duc que manté el seu suport a les accions que va executar quan era a l’ajuntament i que segueixen sense explicar a la ciutadania de la Pobla del Duc” exposen des del consistori.

Informació i Foto: Adapta Comunicación.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: