Una lona amb més ADN VCF del que semblava a primera vista

Minuts abans de l’inici de la final de la Copa del Rei, just en el moment en què els jugadors saltaven al camp, el Fons Nord de l’Estadi de La Cartuja es va cobrir amb una enorme lona amb el lema Bronc i Copero. El disseny, encarregat pel Club a Lawerta, incloïa il·lustracions de Mendieta i ‘Piojo’ López, els anys de les finals de Copa que el València CF ha jugat en aquest estadi, un skyline de Sevilla, una Copa del Rei amb l’ADN VCF i dos lemes extra, ‘Somiar que no tenim sostre’ i ‘Tornem a La Cartuja’.

Dins d’aquesta impressionant lona, ​​es va guardar un petit espai per fer tres homenatges més que merescuts a tres llegendes del València CF. Per desgràcia, aquests valencianistes no van poder estar a l’estadi, encara que segur que van seguir el seu equip allà on siguin.

‘Españeta’

El mític utiller del València CF Bernardo España ‘Españeta’ va tenir un reconeixement més enllà de la seva presència en el propi disseny amb l’objecte pel qual es recorda més, una cadira de boga. La cadira, a més d’aparèixer a la lona, ​​també va estar físicament a La Cartuja al costat de la banqueta del València, com habitualment és a Mestalla. A més, igual que al feu valencianista, ‘Españeta’ va tenir la seva taquilla al vestidor de l’estadi sevillà per completar l’homenatge que el Club va rendir a un dels seus treballadors més estimats i que va marxar el 14 d’octubre del 2020.

José Manuel Reina

El que va ser tècnic de VCF MEDIA Radio, José Manuel Reina, ens va deixar el 13 de març de 2021 després de barallar-se diverses setmanes contra la COVID, i va estar present a la lona de la final representat amb una petita ràdio.

Juan Cruz Sol

Amb la paraula Loqui, el València CF va voler recordar el jugador, delegat i conseller del Club Juan Cruz Sol, mort el 10 de novembre del 2020. D’aquesta manera era com el d’Elgoibar es dirigia col·loquialment al seu cercle més proper.

Informació i Foto: Valencia CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: