Un total de 32 restaurants de la província de Castelló participen a les jornades de ‘Menús L’Exquisit Mediterrani’

Un total de 32 restaurants de 17 municipis de la província de Castelló participen a les jornades de ‘Menús L’Exquisit Mediterrani’, que impulsa Turisme Comunitat Valenciana a través de l’Associació Provincial d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de Castelló (Ashotur) i la Confederació d’Empresaris d’Hostaleria (Conhostur).

Aquestes jornades se celebren fins al proper 27 de novembre i en aquesta primera edició s’han sumat prop d’un centenar de restaurants de tota la Comunitat, dels quals 32 establiments són de la província de Castelló.

En concret, els restaurants partícips s’ubiquen als municipis d’Alcalà de Xivert, Alfondeguilla, Benicarló, Benicasim, Benlloch, Cabanes, Castelló de la Plana, Culla, Fonts d’Ayódar, la Pobla de Benifassà, Morella, Navajas, Sant Mateu, Segorbe , Useres, Vall d’Alba i Xert.

Es tracta d’una campanya que té com a objectiu posar en valor la proposta gastronòmica dels restaurants adherits a la xarxa L’Exquisit Mediterrani i l’excel·lència dels establiments turístics de restauració, a més de fomentar i promocionar el producte de temporada.

Els detalls de la mateixa s’han presentat avui a Castelló de la Plana pel secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, directora comercial d’Ashotur, Yolanda González i el xef Santiago Chiva, del Restaurant Pairal, un dels establiments de la província partícips en aquesta edició.

Durant la seva intervenció, Colomer ha assenyalat que “és una campanya autonòmica que es resideix d´una manera molt sòlida a la província de Castelló”; per això “és un projecte que vertebra molt bé el territori, i que a més, posa en valor les zones de l’interior de la província”.

El titular de Turisme ha fet especial èmfasi en el plantejament de treball de la Xarxa L´Exquisit Mediterrani, en què “Turisme juntament amb les destinacions, les universitats, diputacions i Cambres de Comerç, fomentem aquest projecte de formació, d’incentius i promoció de la nostra enogastronomia”.

A més, ha indicat que “amb estes jornades pretenem posicionar la gastronomia com un eix central de la proposta turística de la Comunitat Valenciana”. Al mateix temps, ha recordat que “la nostra política turística resideix en la cogovernança amb el sector, com aquesta iniciativa que avui presentem”.

Aquesta campanya, que s’emmarca en les accions de col·laboració a través del conveni de Turisme CV i Conhostur, compta amb la seva pàgina web http://www.jornadaslexquisit.es; i en ella, es promocionen totes les propostes de menús, així com a través de la campanya de comunicació a les xarxes socials i en mitjans de comunicació.

L’Exquisit Mediterrani, un segell de qualitat

L’Exquisit Mediterrani és la marca gastroturística creada per Turisme Comunitat Valenciana per promoure i promocionar una oferta diferenciada que reforci la posició de la Comunitat com a destinació turística gastronòmica.

Cal destacar que els bars i restaurants adherits a L’Exquisit Mediterrani obtenen aquest segell identificatiu amb què distingir-se de la resta d’establiments. La marca L’Exquisit Mediterrani compta amb accions promocionals pròpies en el pla de màrqueting de Turisme Comunitat Valenciana que posicionen aquesta oferta gastronòmica i per tant el segell suposa un important reclam per a potencials clients.

A més, les empreses adherides tenen preferència en les accions que organitza la xarxa gastroturística tant de formació com de màrqueting, promoció, assistència o ajut.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: