Esports

Un Levante UD Femení molt superior aconsegueix la seva tercera victòria consecutiva davant el Santa Teresa (0 a 2)

Santa Teresa: I. Aguirre, Lordeman, M. Parralejo, Van Slambrouck (min. 64, Betlem Martínez), Rovirola, Nayadet (min. 87, Laaksonen), Mascaró (min. 68, Mireya), Estefa (min. 87, Alba Zafra), Nerea Pérez (min. 87, Verdaguer), Raquel Ayuso i Visco.

Llevant UD: Maria, el Sr. Méndez, Rocío (min. 87, Calligaris), Irene G. (min. 64, Toletti), Rodó (min. 87, Lucía), Zornoza, Carol (min. 51, Andonova), Alharilla , Eva Navarro, Esther i Paula T. (min. 64, Jucinara).

Àrbitre: Casal Fernández (comitè gallec) va amonestar a les locals Parralejo i en dues ocasions a Ayuso.

Gols: 0-1, min. 33, Eva Navarro. 0-2, min. 57, Maria Méndez

El Levante UD Femení va aconseguir sumar la seva tercera victòria consecutiva per sumar nou de nou abans de l’aturada de seleccions. Les de Maria Pry van complir amb escreix i van dominar un partit que van trigar més del que merescut a anar per davant. Ja en el segon acte María Méndez es va encarregar de fer el de la tranquil·litat amb un cop de cap inapel·lable després d’un servei de córner per afrontar el restant amb certa calma.

Van començar avisant les granotes amb una rematada d’Esther que des de l’esquerra, va acabar al lateral de la xarxa. No obstant això, el Santa Teresa Badajoz va ser qui va prendre la matrícula a el partit i es va apoderar dels minuts d’inici gràcies a una Mascaró que va sembrar el pànic en dues accions gairebé consecutives: en la primera va ser Valenzuela qui va treure una mà espectacular per evitar el gol . Només tres minuts després, el travesser va fer el mateix per mantenir les taules en el marcador. Les blaugranes van aconseguir portar el partit a terra de ningú i, des d’aquí, tornar a prendre el timó de la mateixa. A menys de quinze per al descans, Esther va temptejar a Yolanda amb una gardela des de fora de l’àrea i en la següent jugada va ser clau, deixant passar el cuir entre les seves cames, perquè Eva Navarro fes el primer del matí.

Després de la represa, les de Maria Pry no van deixar respirar a les locals i a la sortida d’un córner, María Méndez connectaria un cop de que va acabar colant-se per la mateixa esquadra. Van poder arribar més, tots per part de les de Pry: Esther amb una rematada acrobàtica que va aturar Yolanda i Alba Rodó davant de la portera, la qual es va fer gegant en tot just un parell de metres. Ja a la recta final les granotes van tornar a la càrrega i Eva Navarro es va topar amb el travesser com a únic impediment al tercer del migdia.

Informació i Foto: Levante UD

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.