Un jugador i estudiant de 10 en l’Acadèmia VCF

Futbol i estudis de la mà. Entrellaçats. Dos aspectes que formen part essencial de el projecte de l’Acadèmia de el Valencia CF, amb una aposta clara per la formació acadèmica, i també formen part de l’jugador de la Fundació Infantil Luis Paulo Quevedo que ha estat reconegut recentment amb el premi extraordinari a l’rendiment acadèmic en Educació Primària que atorga la Direcció General d’Innovació Educativa de la Generalitat Valenciana.

La pandèmia ha postergat de moment l’acte de lliurament de el reconeixement mateixa manera que aquestes setmanes impedeix que Luis Paulo pugui entrenar en camp amb els seus companys de l’Fundació Infantil. Les adversitats, en tot cas, no li resten força als somnis d’aquest jove central de la Vall d’Uixó. “Estic disposat a sacrificar el que calgui per complir el meu somni en el futbol i també els estudis. Vull intentar arribar al cim de el futbol i també tenir una bona carrera d’estudis “assenyala Luis Paulo en VCF Mitjana.

“Els estudis és el més important de la vida perquè saps que amb això tindràs un futur. El meu somni és ser jugador professional però molt pocs dels que volen arribar a ser jugador de Primera Divisió i mantenir-se aquí “assenyala Luis Paulo Quevedo. Té, a més, l’experiència propera del seu oncle José Vicente Quevedo, que va arribar a debutar amb el València CF a mitjans dels anys noranta, però després no va poder continuar la seva carrera futbolística a l’elit.

Aquest exemple en la família és un estímul per potenciar la formació acadèmica i tot a costa d’haver de sacrificar el seu temps lliure i l’esforç afegit que suposa desplaçar des de la Vall d’Uixó a la Ciutat Esportiva de Paterna tots els dies que hi ha entrenament i partit , esforç més suportable per l’autobús de ruta que el club disposa a la seva àrea i als professors de suport amb què compten els jugadors en Acadèmia VCF.

“Nosaltres sempre hem animat a jugar perquè l’esport és molt important, però els estudis són bàsics” explica Verònica, la seva mare. “El meu germà va ser jugador professional i ha viscut els èxits i els fracassos de el futbol, ​​i nosaltres volíem inculcar-a Luis el bonic de el futbol, ​​però també la realitat d’aquest esport. Veiem que l’Acadèmia de el València CF es preocupa també per la formació acadèmica i confiem en ells 100% “assenyala Verónica que al costat de el pare de Lluís, Jairo, segueixen cada pas del seu fill.

Amb l’experiència del seu oncle i amb els consells d’avi Vicente – “em diu que mai em relaxi, ni per als estudis ni per al futbol, ​​que estigui concentrat sempre” – Luis Paulo avança en la seva formació acadèmica i en el futbol, ​​on aquesta temporada és un dels capitans de l’Fundació Infantil.

“Els seus propis companys el van elegir de capità perquè veuen que reflecteix la identitat de l’Acadèmia VCF i veuen en ell un líder.” explica el seu entrenador Javier Hurtado. “És un plaer i un orgull treballar amb ell, veient com capta els missatges, com transmet als seus companys, com entén el joc … ja et fa veure que és un noi fora de camp ho va a tenir tot molt ordenat i és responsable. Després si té aquesta part de fortuna que sempre cal, arribarà al més alt en el futbol, ​​i si no en qualsevol altra cosa que es vaig dedicar arribarà a el més alt nivell “.

En aquestes setmanes sense entrenaments Luis Paulo aprofita per centrar-se en els estudis, definint encara la seva vocació. “M’agradaria estudiar magisteri i ser mestre de matemàtiques o d’educació física” assenyala aquest adolescent que en uns dies compleix 13 anys.

Aprofita també aquest temps per realitzar tots els exercicis i sessions de treball online que li programen des de l’Acadèmia VCF. Amb la il·lusió posada en què es pugui reprendre aviat la competició i l’activitat futbolística. Encara que això li suposi de nou tornar a les matinades, a fer els deures i estudiar a qualsevol buit i haver de esprémer el temps. “És un sacrifici molt gran, però així es compleixen els somnis, sacrificant unes coses per aconseguir altres. Estic molt agraït a l’València CF. Com el meu oncle, vull arribar a ser com ell, jugar a Primera Divisió ia sobre en el Valencia CF “.

Informació i Foto: Valencia CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: