Últim pas per a la renovació de la imatge de les pistes de tennis i pádel a Almassora

El regidor d’Esports d’Almassora, Xavier Trenco, ha visitat les pistes municipals de tennis i pádel per a comprovar l’estat dels treballs de retirada del clos exterior, els quals permetran “millorar la imatge de la instal·lació i que les pistes siguen totalment visible al públic”. Així ho ha confirmat l’edil, qui també ha agraït la rapidesa de l’empresa propietària de les tanques publicitàries a l’hora d’atendre la petició del consistori per a la regularització de la situació.

El projecte, valorat en 48.400 euros, inclou també la instal·lació de nous element de retolació i cartelleria exterior de gran grandària, a fi que les pistes siguen més visibles “tant per a promocionar el seu ús entre la ciutadania com per als esportistes d’altres localitats que acudisquen a disputar proves esportives”, ha assegurat Trenco.

Així mateix, i amb l’objectiu de millorar les condicions de la instal·lació de cara a les competicions, el Servei Esportiu Municipal (SEM) instal·larà dos marcadors i renovarà les xarxes de les pistes. El departament que dirigeix Trenco també adquirirà ombrel·les, equipaments per a tibar les xarxes i eines per al manteniment els terrenys de joc.

Així doncs, després de l’elimnació dels suports publicitaris, l’empresa que executa els treballs renovarà el clos exterior i interior que separa les pistes i retirarà la vegetació existent. El sòl del recinte que alberga el magatzem de terra batuda serà asfaltat per a evitar l’acumulació d’àrids i facilitar la neteja. En aquest mateix espai, Esports ha optat per condicionar l’accés des del carrer Indústria de manera que els camions que transporten el material puguen descarregar-lo còmodament.

Aquesta serà l’última fase del projecte per a la modernització de les pistes de tennis i pádel, emprès per la Regidoria d’Esports a la fi de 2015. Gràcies a aquestes obres, la instal·lació diposa d’una nova coberta sobre l’edifici principal que li atorga doble altura i en la planta superior de la qual hi ha un terrassa per al seguiment dels partits. Les zones de pas també han millorat notablement després de la construcció de soleres que igualen el nivell del conjunt del ferm i la creació d’un nou magatzem de materials en la cara nord de la instal·lació permet disposar de més espai per al dipòsit de terra batuda.

Informació i Foto: www.almassora.es

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: