Turisme reprèn la promoció presencial del turisme Mice davant operadors francesos i comptarà amb una web especialitzada en 5 idiomes

Turisme Comunitat Valenciana participa aquest dijous en una trobada amb 25 operadors especialitzats en turisme de congressos, esdeveniments, incentius i reunions (Mice) francesos.

Es tracta d’un workshop, organitzat pel Convention Bureau de la ciutat de València i l’agència francesa d’esdeveniments MEET & COM, en el qual col·laboren Turisme Comunitat Valenciana; els Convention Bureau d’Alacant, Elx, Costa Blanca, Benidorm i Gandia, a més de més de 20 empreses de la Comunitat Valenciana especialitzades en aquest producte.

Aquesta trobada, que tindrà lloc a l’Hotel Melià de València, permetrà als operadors francesos conèixer de primera mà l’oferta turística Mice de la Comunitat.

A més, la trobada suposa la tornada a l’activitat presencial de la promoció del producte MICE, que compta ja amb altres activitats presencials per a la tardor, com són una trobada amb operadors Mice alemanys i la participació prevista a finals de novembre en una de les fires especialitzades més importants d’Europa, la IBTM WORLD de Barcelona, ​​en el que serà la seva primera edició des 2019.

Així mateix, Turisme Comunitat Valenciana està treballant en l’organització juntament amb Turespaña, d’un workshop en línia amb operadors d’EUA i diversos viatges d’operadors especialitzats en Mice de diversos països europeus, si la millora de la situació sanitària i els respectius processos de vacunació de cada país ho permeten.

Amb tot això, i tal com ha assenyalat el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, “s’espera donar un impuls a la promoció del producte Mice, un dels més directament afectats per l’aturada forçós que ha suposat la pandèmia, però també un dels més interessants per al nostre destí “.

A més, en paral·lel, el departament que dirigeix ​​Colomer, està treballant en l’actualització de la secció de la seva pàgina web en cinc idiomes dedicada a l’turisme de negocis i el Mice; així com en la propera elaboració d’una guia ‘on / offline’ destinada a aquest producte per impulsar la seva recuperació de cara a la sortida de la pandèmia.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: