Turisme reforça la promoció internacional d’Alacant mitjançant un conveni amb el Patronat Municipal de Turisme d’Alacant

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha signat amb la presidenta del Patronat Municipal de Turisme i Platges d’Alacant, Mari Carmen Sánchez, un conveni de col·laboració entre les dues entitats per a la realització d’accions de promoció i màrqueting turístic al municipi durant el 2022 .

Un acord, a través del qual, Turisme Comunitat Valenciana contribueix econòmicament fins a 350.000 euros per a la realització d’activitats vinculades a consolidar la ciutat d’Alacant com a destinació turística i contribuir a promocionar la seva oferta turística.

Francesc Colomer ha ressaltat la importància d’aquesta col·laboració per millorar el “posicionament turístic d’una ciutat tan rellevant com Alacant”, alhora que ha assenyalat que el turisme “és el principal motor d’Alacant i de la Comunitat Valenciana”.

A més, el titular de Turisme ha destacat que mitjançant aquest conveni oferim cobertura per a la “internacionalització en mercats consolidats i també en mercats emergents”, i ha anunciat que el proper any “seguirem mantenint aquesta aliança” amb el Patronat Municipal de Turisme i Platges de Alacant.

Per part seva, Mari Carmen Sánchez ha destacat que aquest conveni “ha anat guanyant any rere any importància fins arribar a la inversió actual”, i ha assenyalat que “més important que la xifra d’inversió són les accions que es desenvoluparan”. Així mateix, presidenta del Patronat Municipal de Turisme i Platges d’Alacant ha remarcat que gràcies a aquest acord “reprenem la promoció als principals mercats turístics de la ciutat”.

En aquesta línia, Sánchez ha explicat que ja s’han dut a terme accions als mercats d’Alemanya i França, ha anunciat que es faran també al Regne Unit, a països nòrdics i al Benelux. A més ha afirmat que aquest any “com a novetat reforcem la línia de turisme idiomàtic de la mà de la Universitat d’Alacant al mercat japonès”.

Actuacions del conveni

Entre les actuacions que preveu aquest acord, destaquen les presentacions de la destinació Alacant a professionals de mercats turístics internacionals. Així, s’han realitzat presentacions a Suïssa i als països nòrdics (Göteborg i Hèlsinki).

També es preveuen fer presentacions a França, a Bèlgica, als Països Baixos, al Regne Unit i al Japó i es preveu la realització d’un fam trip per a agents alemanys el proper mes de novembre.

A més, es preveu l’organització del Congrés Internacional de Sostenibilitat Nàutica Esportiva, que se celebrarà el 22 i 23 de setembre, i l’organització de la II Nit del Turisme d’Alacant, on reconeixerà el sector premiant empreses i personalitats que contribueixen a la bona imatge turística d’Alacant.

Aquest conveni respon al compromís de la Generalitat de mantenir el suport a les actuacions de promoció, comunicació i publicitat desenvolupades per les diferents entitats i associacions turístiques, tant públiques com privades.

Reunió la Federació de les Fogueres de Sant Joan

El titular de Turisme també ha mantingut a Alacant una reunió amb la presidenta de la Federació de les Fogueres de Sant Joan, Toñi Martín-Zarco, on han analitzat possibles vies de col·laboració per impulsar la promoció de les Fogueres.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: