Turisme promociona l’oferta turística de la Comunitat Valenciana al torneig Scandinavian Mixed que se celebra a Suècia

Turisme Comunitat Valenciana, juntament amb l’Associació de Camps de Golf de la Costa Blanca i Comunitat Valenciana, participa al torneig Scandinavian Mixed, que se celebra a la localitat sueca de Halmstad fins al proper diumenge 12 de juny, per promocionar l’oferta turística i de golf de la Comunitat Valenciana.

En concret, Turisme CV participa amb un estand per mostrar tant l’oferta de golf com la resta de recursos turístics de la Comunitat Valenciana.

El torneig Scandinavian Mixed té lloc en un dels camps més importants de Suècia que ja va albergar l’any 2007 la Solheim Cup, competició entre jugadores d’Europa i els Estats Units. A la seva última edició, el torneig va atraure 68.000 visitants entusiastes del golf que van acudir de forma individual i també en família. Això suposa un aparador de primer ordre i una gran oportunitat d’arribar a un bon nombre de turistes potencials.

El mercat suec representa una oportunitat per a la Comunitat Valenciana també al producte del golf, ja que hi ha connexions amb quatre aeroports de Suècia operats per cinc companyies diferents.

Cal destacar que Suècia és un dels mercats emissors més importants de les persones aficionades al golf que viatgen per gaudir d’aquest esport durant tot l’any. La qualitat dels camps i resorts de golf, a més de la rica i variada oferta cultural, gastronòmica, de lleure i entreteniment, fa que un alt nombre de turistes de Suècia elegeixin la Comunitat Valenciana per gaudir del golf.

El turisme de golf a la Comunitat Valenciana

El producte golf contribueix a la desestacionalització turística de la Comunitat Valenciana, ja que és una activitat que es practica, en gran part, fora de la temporada alta d’estiu. A més, el turista que es desplaça per practicar aquesta activitat té una despesa superior a la mitjana, per la qual cosa és un dels productes estratègics per a Turisme Comunitat Valenciana.

Els més de 30 camps de golf de la Comunitat Valenciana, que firmen prestigiosos dissenyadors com Severiano Ballesteros, Javier Arana, Jack Nicklaus, Robert Trent Jones Sr., són elegits cada any per milers de persones aficionades per la qualitat dels seus dissenys, instal·lacions i manteniment .

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: