Turisme promociona l’oferta de turisme de golf de la Comunitat Valenciana a través d’operadors turístics i mitjans de comunicació especialitzats

Turisme Comunitat Valenciana promociona l’oferta de turisme de golf de la Comunitat Valenciana a través d’operadors turístics de golf irlandesos i mitjans de comunicació nord-americans especialitzats en golf amb la participació en l’organització d’un viatge de familiarització.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que aquest viatge «té com a objectiu donar a conèixer els nostres atractius turístics i el producte de golf de forma eficaç i directa, ja que vam arribar al turista a través dels reportatges i emissions que realitzen els mitjans especialitzats en golf i dels viatges que ofereixen els operadors turístics «.

Colomer ha explicat que d’aquesta manera «mostrem als participants en aquest fam trip que a la Comunitat es pot practicar golf durant tot l’any en condicions climàtiques perfectes, en camps de gran nivell i bellesa, i que després d’aquesta pràctica pot gaudir d’una oferta gastronòmica excel·lent o descansar en establiments hotelers que tenen cura de tots els detalls per a satisfer l’estada del seu client «.

Turisme Comunitat Valenciana participa en aquest «press trip» que s’ha organitzat juntament amb l’Associació de Camps de Golf de la Costa Blanca, el patronat de turisme de la Costa Blanca i Turisme València, i queda emmarcada dins el pla operatiu d’accions amb Turespaña 2018 pel que fa a les activitats relacionades amb el golf i els mercats irlandès i nord-americà.

Des Irlanda assisteix un grup d’operadors turístics especialitzats en golf compost per sis agents que realitzen visites a diferents camps i resorts membres de l’Associació de Camps de Golf de la Costa Blanca i Comunitat Valenciana. De la mateixa manera, els tres periodistes d’altres tants mitjans de comunicació nord-americans, prenen part en les activitats programades en aquest viatge.

El grup d’operadors turístics irlandesos que assisteix a aquest viatge el conformen alguns dels operadors més destacats del país, com Golfbreaks, Golf Voyager, Lorraine Cunningham Travel, Fly for Golf i Dawson Travel. A ells s’unirà Dermot Synnott, editor de la revista especialitzada «Destination Golf Travel».

Pel que fa als periodistes nord-americans, participen en aquest «fam trip» Tim Cotroneo, que escriu per a les publicacions «Golf Vacations Magazine», Luxury Travel Magazine i Upscale Living Magazine. Susan Pollack escriu al mitjà online «Detroitnews.com». Per la seva banda, el tercer participant, Rick Stedman, escriu per a «The Golf News Net», una publicació en línia amb 600.000 visites mensuals, i «Go Golf and Travel», revista mensual en línia dedicada al golf amb 40.000 visitants mensuals.

El programa d’aquest viatge donarà l’oportunitat de conèixer diversos camps de municipis com Altea, Mutxamel, Alacant, Oriola, Pilar de la Horadada, Rojals, i València a més de propiciar una trobada amb professionals del sector del turisme de golf a les nostres contrades.

Producte golf Comunitat Valenciana

El producte de golf representa un valor estratègic en la promoció turística de la Comuintat Valenciana donada la importància dels ingressos que es generen gràcies a aquest turisme. Des de Turisme Comunitat Valenciana es programen, al llarg de l’any, nombroses activitats relacionades amb aquest producte com la participació en fires especialitzades, assistència a tornejos de golf, així com viatges de premsa o viatges de familiarització per a agents i operadors turístics de golf.

Només en aquest últim trimestre de l’any, està prevista l’organització de 4 viatges de familiarització o premsa especialitzats en golf i la participació en una fira de golf. A més, la ciutat de Benidorm serà seu d’un esdeveniment golfístic de primer ordre, com és la celebració del Costa Blanca Benidorm Sènior golf Màsters entre el 29 de novembre i l’1 de desembre (prova dins el calendari de l’European Tour).

Perfil turista de golf que visita de Comunitat Valenciana

Anualment, més de 241.000 turistes practiquen el golf durant la seva estada a la Comunitat Valenciana. Els turistes de golf trien la Comunitat Valenciana pel seu clima, l’accessibilitat, la relació qualitat / preu i la tranquil·litat.

La majoria dels turistes que visiten la Comunitat Valenciana per practicar golf són estrangers (70%), principalment de Regne Unit, i pel que fa als turistes que procedeixen d’Espanya, és Madrid el principal emissor nacional.

En la seva majoria, viatgen a la Comunitat a la tardor, durant una setmana i visiten dos camps de golf. Viatgen en grups de quatre persones i s’allotgen en habitatge propi o cedit (60%) o en un hotel de 4 estrelles. Les seves activitats més habituals, a més del golf, són la gastronomia i l’oci nocturn.

Cal destacar que, al dia, cada turista de golf gasta 163 euros, 53 euros més si s’allotja en hotel, i 900 euros en el conjunt del viatge. Es tracta d’un turista satisfet i fidel ja que el 75% repeteix visita i el 95% recomana la Comunitat com a destinació de golf.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: