Turisme participa en el Primer Congrés Internacional de Divulgació i Periodisme de el Camí de el Sant Grial

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha participat aquest divendres de manera virtual en el I Congrés Internacional de Divulgació i Periodisme de El Camí de el Sant Grial.

Aquest congrés, que s’organitza juntament amb l’Associació Cultural El Camí de el Sant Grial i la Comissió Científica Internacional d’Estudis de el Sant Grial, se celebra a la localitat de Massamagrell durant els dies 19 i 20 de novembre, i hi participen, entre d’altres , persones divulgadores, periodistes i investigadors i investigadores de el Sant Grial.

Colomer ha destacat “el missatge i l’experiència personal cap a l’interior, que proposa i representa una figura com el Grial”, a el temps que ha advocat per “preparar-nos per quan puguem recórrer físicament aquest Camí i trobar-nos amb aquesta relíquia tan impressionant que tenim la sort de tenir “.

Segons ha afirmat el titular de Turisme, “estem assetjats per una atmosfera que d’alguna manera penalitza el viatge, res empeny ara a moure’ns, però precisament aquí, encaixa una experiència com la que projecta el Sant Grial”.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: