Turisme organitza un ‘workshop’ per facilitar a les empreses adherides a CreaTurisme oferir els seus serveis als organitzadors de congressos

Turisme Comunitat Valenciana ha organitzat un ‘workshop’ on ha reunit els Convention Bureaux de la Comunitat Valenciana, empreses d’organització professionals de congressos i empreses del programa CreaTurisme.

Aquesta trobada s’ha organitzat per tal de propiciar que les empreses adherides al programa CreaTurisme puguin ser proveïdores de productes i serveis als organitzadors d’esdeveniments i congressos.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha clausurat aquest ‘workshop’ on ha destacat que el turisme de congressos, reunions i incentius (MICE) “té un gran repte” i ha assenyalat que “encara que els avenços tecnològics i la revolució de la intel·ligència artificial poden qüestionar la interacció humana, cal reprendre les trobades”.

Colomer ha recalcat que “el segment MICE i el que representa és molt important per la seva vinculació amb el món experiències, per això hem volgut propiciar aquestes trobades, per donar a conèixer tota l´oferta existent a la Comunitat Valenciana als organitzadors de congressos i esdeveniments “.

En aquest ‘workshop’, organitzat per Turisme CV, hi han participat un total de 63 empreses de la Comunitat Valenciana. D’aquestes 63 empreses, 22 són empreses dedicades al MICE i 41 estan associades a l’estratègia CreaTurisme, que agrupa i incentiva la creació i promoció de diferents i singulars experiències turístiques a la Comunitat al voltant dels productes Mediterrani Cultural, Natural i Rural i Actiu -Esportiu.

Mitjançant aquest ‘workshop’, Turisme Comunitat Valenciana tracta de posar en contacte i crear sinergies entre les empreses i institucions que treballen el MICE, que ofereixen producte turístic als organitzadors de congressos, incentius i esdeveniments i les empreses de CreaTurisme, que ofereixen una enorme varietat de productes i experiències.

Cal ressaltar que aquesta acció, destinada a donar suport als esforços de comercialització de les empreses turístiques valencianes, tindrà la seua continuïtat en les properes celebracions durant maig i juny de ‘workshop’s al País Basc, Portugal i Galícia, a més de la participació de Turisme a la més fira del sector MICE europeu, IMEX, que tindrà lloc a la ciutat alemanya de Frankfurt a finals del proper mes de maig.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: