Turisme organitza la ‘III Mostra de Turisme’ amb l’objectiu d’incrementar el turisme valencià i mantenir la desestacionalització a la Comunitat Valenciana

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha presentat la tercera edició de la ‘Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana’, un certamen que se celebrarà a la Ciutat dels Arts i els Ciències el proper cap de setmana.

Turisme ha organitzat la nova edició de la Mostra de Turisme amb l’objectiu de mantenir la desestacionalització i d’incrementar el turisme procedent de la pròpia Comunitat Valenciana.

En aquesta línia, el responsable de Turisme ha assenyalat que “la Mostra de Turisme és l’exaltació als 12 mesos de l’any, posant l’èmfasi la desestacionalització”.

Colomer ha explicat que a la Mostra de Turisme “el propòsit fonamental és el mercat valencià, que ara és el pilar estructural de l’volum de la dinàmica que genera el turisme a la Comunitat” i ha incidit que “les últimes estadístiques llancen una xifra important , ja que els valencians suposen gairebé el 60% (59,8) de l’turisme nacional, una tendència durant aquests llargs mesos de pandèmia però que pensem que és una línia de treball que perdurarà en els propers anys “.

Pel que fa a el disseny de l’estand, el titular de Turisme ha assenyalat que “mantenim el llenguatge estètic de les altres edicions dues edicions”. Així, es manté la mateixa imatge per crear una identitat de marca reconeixible i que generi diferenciació, reputació, prestigi i fidelització.

Colomer ha volgut agrair l’esforç que ha realitzat el sector turístic i ha ressaltat “la constatació de la presencialitat promocional, és un moment d’il·lusió” i ha afegit que “el sector emergeix com la gran esperança dins de l’estructura econòmica de la Comunitat Valenciana “.

Espais de la Mostra de Turisme

La Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana es tracta d’una fira totalment gratuïta per al públic assistent i se celebrarà durant el proper cap de setmana a l’Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències. L’horari serà el dissabte de 11 a 20 hores i el diumenge d’11 a 19 hores.

L’estand de la Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana el realitza l’empresa adjudicatària Escato. L’import d’adjudicació és de 263.175,00 euros (IVA inclòs).

Respecte a la distribució dels espais, cal destacar la Mostra de Turisme compta amb una superfície expositiva de 3.000 metres quadrats, i s’ha aprofitat tant la zona interior de l’Hemisfèric com l’exterior.

Així, a la zona exterior s’ubicarà l’espai de ‘showcooking’ de 105 metres quadrats on cuiners valencians de primer nivell mostraran l’oferta gastronòmica de la Comunitat. També a l’exterior, situat sobre el llac, estarà l’escenari on es duran a terme diferents actuacions i presentacions. S’accedirà a ell a través d’una plataforma sobre l’aigua i serà visible des de múltiples localitzacions de la ciutat de les ciències.

La zona interior de l’Hemisfèric es situaran comptarà amb la representació de les principals marques turístiques de la Comunitat Valenciana en un espai específic que permet reforçar la seva presència i notorietat dins el certamen.

A més de la zona d’experiències turístiques, la protagonista de la Mostra, amb una superfície de més 900 metres quadrats, consta de 129 mostradors per a les empreses i associacions turístiques de la Comunitat Valenciana. Aquests taulells recorren l’exterior de l’Hemisfèric agrupats per temàtiques o producte la Comunitat Valenciana: Mediterrani cultural, actiu i natural-rural.

Altres actuacions de promoció

Durant la presentació de la Mostra de Turisme, Francesc Colomer ha explicat que “durant aquest últim trimestre del l’any, tenim programat un intens calendari d’accions promocionals, tant en el mercat nacional com en l’internacional”.

En aquest sentit, ha recordat que des de Turisme “hem anat reprenent les promocions presencials a les principals fires internacionals des que s’ha possibilitat realitzar aquestes accions”. Així, la primera fira internacional que s’ha celebrat després de la crisi sanitària per la pandèmia de COVID va ser FITUR a Madrid, on la Comunitat Valenciana va participar amb un enfocament més digital.

En concret, durant l’últim trimestre de 2021 s’han programat prop de 30 actuacions presencials en 10 mercats emissors per mantenir contacte directe amb els agents i mitjans especialitzats.

D’aquesta manera, Turisme Comunitat Valenciana participa durant aquests mesos en 16 fires i esdeveniments promocionals, dels quals 13 es realitzen en el mercat nacional (fira Expovacaciones de Bilbao, BIME PRO a Bilbao, la Fira de Tots Sants de Cocentaina, València Boat Show , Intur a Valladolid, Aratur a Saragossa, IBTM World que se celebra a Barcelona, ​​o el pròxims esdeveniments de València Bike ‘si Gastrònoma que se celebraran a València).

A més, durant aquests últims mesos de l’any s’han reprès les promocions en l’àmbit internacional, on destaca l’assistència de Turisme CV a les fires de IFTM TOP RESA de París, International Golf Travel Market (IGTM) celebrada a Regne Unit, a més de la World Travel Market que tindrà lloc la setmana que ve.

La promoció presencial també es reforça aquests mesos amb la participació de 10 viatges de familiarització per a mitjans i operadors de mercats com França, Alemanya, Regne Unit, Bèlgica, República Txeca, Itàlia o Polònia; a més de l’organització de diferents Workshops a Valladolid, Saragossa, Barcelona o València

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: