Turisme La Costera organitza un concurs fotogràfic amb el mòbil per promocionar els seus recursos turístics

Turisme La Costera organitza la primera edició de el concurs fotogràfic amb mòbil “Captura els tresors de la Costera” amb l’objectiu de promocionar els diferents recursos turístics en ulls dels visitants i habitants de la comarca. Els guanyadors de l’certamen tindran importants premis en metàl·lic per les seves captures.

Les persones interessades a participar en el concurs hauran de presentar les seves fotografies abans de l’1 de desembre a través de l’correu electrònic concursofotografialacostera@gmail.com. La decisió de l’jurat es farà pública el 15 de desembre i serà inapel·lable.
La temàtica de les fotografies serà lliure, encara que hauran de
focalitzar-se en aspectes i recursos turístics de la Costera com pot ser la seva naturalesa, cultura, art, patrimoni, gastronomia, etc. En definitiva, ha de representar el gran valor turístic que té la comarca de La Costera a través d’una imatge única, original i inèdita.

El certamen tindrà dues categories. D’una banda, un jurat expert analitzarà les fotografies presentades per establir tres premis. El guanyador es durà 300 euros, mentre que el segon i tercer lloc seran premiats amb 200 i 100 euros, respectivament. D’altra banda, també hi haurà un premi especial de públic en el qual els seguidors de Turisme La Costera a Facebook seran els responsables de triar la
foto guanyadora a través dels M’Agrada. El guanyador de el premi de el públic es durà una experiència turística de La Costera.

Finalment, el jurat seleccionarà una desena de fotografies per a realitzar una exposició de l’I Concurs fotogràfic amb mòbil “Captura els tresors de La Costera” en l’inici de 2022 i que servirà per promocionar els recursos turístics més importants de la comarca.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: