Turisme i Turespaña organitzen un nou cicle de seminaris web per analitzar la situació actual dels mercats turístics

Turisme Comunitat Valenciana i l’Institut de Turisme d’Espanya (Turespaña) han organitzat per a la segona quinzena de juny, coincidint amb la propera obertura de les fronteres i dels mercats turístics, un cicle de seminaris web en el qual s’analitzarà la situació actual de la demanda i de les seves perspectives a curt i mitjà termini en alguns dels principals mercats europeus emissors de turistes cap a la Comunitat.

Es tracta de cinc sessions en què s’abordarà la situació als Països Baixos, Bèlgica, Alemanya, Regne Unit i França, i que pretén fer llum sobre la realitat i expectatives d’aquests mercats i que ve a completar cicles anteriors sobre oferta, productes , gestió o les mesures de seguretat i higiene implantades en els diversos sectors turístics.

Aquest dimarts s’ha celebrat la primera jornada, ‘El mercat neerlandès a debat, perspectives temporada 2020’, on ha participat, a més del secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, el director de l’Oficina Espanyola de Turisme a Brussel·les i en l’Haia, Rafael Chamorro Marín, a més de Martine de Knoop, CEO de l’organització d’agents independents The Travel Club i membre de l’consell empresarial de l’associació sectorial ANVR.

Francesc Colomer ha destacat que “estem fent aquestes sessions juntament amb Turespaña per analitzar dades i tendències dels diferents mercats més interessants per a la Comunitat Valenciana”.

El responsable de Turisme ha explicat que “ahir vam mantenir una reunió amb Turespaña on adaptem el Pla Operatiu de Màrqueting a la nova realitat turística actual”, i ha afegit que “ara el més important és avançar i compartir informació que ens permeti prendre decisions encertades” .

Colomer ha destacat que Holanda “és el quart mercat més important per a la Comunitat Valenciana i hem de seguir cultivant possibilitats” i que “fa uns dies vam conèixer que s’avança la tornada dels mercats internacionals, i en la nostra aposta de valor la seguretat és fonamental” .

En aquesta línia, ha assenyalat que “el mercat holandès ha de saber el gran esforç del nostre sector i destinacions per adaptar-se i mostrar també la nostra millor versió en qüestions de seguretat i sanitàries”.

Francesc Colomer ha recalcat que “Holanda és un mercat interessant per a la Comunitat perquè mostra interès per productes alternatius a sol i platja i amb una mitjana de despesa elevada, així ho recullen tant els informes de despesa turística de l’INE com els informes d’escolta activa que realitzem a través de la Smart Data Office de INVAT · tur, i això és molt positiu per ajudar a la desestacionalització de la nostra activitat turística “.

Així mateix, ha assenyalat que “aquests webinars serveixen per reprendre la planificació d’accions en els diferents mercats, analitzant prèviament les tendències actuals després de la COVID-19” i que “estem en un any complicat, però les dades ens diuen que els mercats segueixen mantenint les seves ganes de viatjar, i que la Comunitat Valenciana continua mantenint-se entre els seus principals opcions “.

Nou cicle de seminaris web

Durant la segona quinzena de juny Turisme CV i Turespaña han programat cinc sessions en què s’abordarà la situació als Països Baixos, Bèlgica, Alemanya, Regne Unit i França, que pretén donar llum sobre la realitat i expectatives d’aquests mercats i que ve a completar cicles anteriors sobre oferta, productes, gestió o les mesures de seguretat i higiene implantades en els diversos sectors turístics.

A més de responsables de Turespaña i el secretari autonòmic de Turisme i consellers de les oficines espanyoles de Turisme, hi participen, entre d’altres, l’Associació de Touroperadors Britànics (ABTA), l’Associació Belga d’Operadors Turístics o l’operador turístic FTI d’Alemanya.

El proper dijous, 18 de juny, se celebrarà la jornada per analitzar el mercat belga i el dilluns 22 de juny tindrà lloc el seminari web per analitzar la situació i perspectives de l’mercat alemany, on intervindrà la consellera de Turisme de l’Ambaixada d’Espanya a Munic, Ana Rodríguez Valer, i el director de Destinacions Espanya, Portugal, Cap Verd i Carib de FTI, Manuel Morales, entre d’altres.

També s’ha organitzat una jornada per analitzar el mercat britànic que tindrà lloc el dimarts 23 de juny.

Finalment, s’ha previst tancar el cicle amb un seminari web dedicat a l’mercat francès, que tindrà lloc el dimarts 30 de juny.

 

 

 

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: