Turisme destina 85.000 euros per consolidar Torrevella i la comarca del Baix Segura “com una destinació turística i gastronòmic de qualitat”

Turisme Comunitat Valenciana destina 85.000 euros per consolidar Torrevella i la comarca del Baix Segura com una destinació turística i gastronòmic de qualitat, contribuint a l’activació de el sector turístic local en moments de menys activitat laboral ocasionats per la COVID-19.

En concret, Turisme atorga 40.000 euros per potenciar la promoció de les festes d’interès turístic rellevant de les Havaneres i altres 45.000 euros per a realitzar accions de promoció i màrqueting de l’oferta hotelera i de restauració de Torrevella i de la comarca, que ha permès donar suport esdeveniments com el Festival GastroVegaBaja 2021, que s’inaugurarà aquest divendres.

Tots dos acords han estat subscrits a Torrevieja entre el secretari autonòmic de Turisme i l’alcalde del municipi, Eduardo Dolón, en el cas del primer conveni; i amb el president de l’Associació Empresarial d’Hostaleria de Torrevella i Comarca, Joaquín Guillamó, en el segon dels acords.

Colomer ha reconegut que “venim de temps complicats i, en aquest moment, després d’aquest túnel tan llarg, la cooperació i la interdependència és més necessària i evident que mai”; en aquesta línia ha defensat que “tots ens necessitem i més que mai el turisme és la resposta a moltes coses”.

Per això, el titular de Turisme ha advocat per “aprofitar el temps i exaltar l’oci com a element necessari en les nostres vides”. Segons la seva opinió, “l’estratègia turística serà una part clau per entendre com serà la nostra vida en el futur”.

Així mateix, Colomer ha insistit que “cal una reflexió del que significa el sector turístic per a la nostra Comunitat”, a el temps que ha assenyalat que “un territori com el nostre, ha de cuidar i qualificar aquest sector, sobretot ara que Europa també considera el turisme com un eix fonamental de la recuperació “. En aquest sentit, el secretari autonòmic ha insistit que “hem d’aprofitar aquest moment i aquesta inquietud de millora contínua”.

Per la seva banda, l’alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, ha agraït aquest acord amb la Generalitat i ha volgut remarcar “el suport de Turisme, que ens ha fet exemplars en treballar de forma conjunta”.

El president de l’Associació Empresarial d’Hostaleria de Torrevella i Comarca, Joaquín Guillamó, ha destacat la confiança que Turisme Comunitat Valenciana ha dipositat en ells, “perquè puguin seguir desenvolupant aquest esdeveniment i posar en valor la nostra gastronomia”, ha afegit.

6a edició de Festival Gastrocultural del Baix Segura

Es tracta d’un esdeveniment que té lloc de l’15 d’octubre a l’25 de novembre, on restaurants de Torrevella i la comarca del Baix Segura ofereixen menús elaborats amb productes autòctons de la zona, posant en valor la cuina tradicional amb tècniques de cuina d’avantguarda .

Cal destacar que aquest any s’ha mantingut el format de l’any passat i l’objectiu és mantenir el posicionament i competitivitat de l’oferta turística i gastronòmica de la ciutat de Torrevella i la comarca del Baix Segura, a més de donar impuls a el teixit empresarial ia la diversitat de serveis turístics que conformen la destinació.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: