Turisme destaca el valor actual el producte de salut i benestar per combatre el desgast físic i mental per la COVID-19

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha manifestat que “el món post-COVID exaltarà la vida, el temps, la salut i el benestar, i el turisme de salut és la resposta per combatre el desgast mental per la COVID-19” .

Així s’ha pronunciat Francesc Colomer durant la inauguració de l’I Congrés Internacional de Turisme i Benestar de la Costa Blanca, on ha participat al costat de l’alcalde de l’Alfàs de Pi, Vicente Arques; el president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón; la rectora de la Universitat d’Alacant, Amparo Navarro; l’alcalde de l’Ajuntament de Benidorm, Antonio Pérez, i el director de l’IUIT de la Universitat d’Alacant, José Luís Gascó.

Colomer ha assenyalat que “el turisme de salut és un repte important ara mateix”, a el temps que ha ressaltat que “una marca turística ha de reinventar-se constantment, incorporant també aquest concepte a l’alça”.

En aquest sentit, ha recalcat que per aconseguir un bon posicionament nacional i internacional “està la professionalització, la recerca de rendibilitat, els valors, però també el turisme de salut, com bé han sabut veure des de la Costa Blanca” i que “en aquesta refundació de l’esperança, el turisme ressorgirà, i el turisme de salut ho farà especialment perquè tindrà més sentit que mai dins d’un viatge sanador i renovador “.

Impulsar el turisme de salut

El director general de Turisme, Herick Campos, ha iniciat la ronda de ponències de l’I Congrés Internacional de Turisme i Benestar de la Costa Blanca, amb la seva intervenció sobre ‘El turisme de salut a la Comunitat Valenciana’.

Herick Campos ha anunciat que “des de Turisme crearem un grup de treball amb destinacions i empreses per impulsar específicament el turisme de salut”, i ha recalcat que “els fons Next Generation EU també són una oportunitat per a aquest producte”.

A més, Camps ha assenyalat que “des de la Generalitat anem a incrementar la promoció específica d’aquest producte turístic” i que “estem treballant també en la connexió de l’turisme de salut amb altres productes turístics i com a complement de destins”.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: