Turisme CV promociona l’oferta cicloturística de la Comunitat Valenciana al mercat italià

Turisme Comunitat Valenciana assisteix del 9 a l’11 de setembre a la ‘Italian Bike Festival’, que se celebra al circuit de Misano (Itàlia), per promocionar l’oferta cicloturística de la Comunitat Valenciana.

Per això, Turisme participa en aquest certamen amb estand propi, amb la presència de Benidorm i l’Associació de Turisme Actiu de la Comunitat Valenciana ‘CV Activa’, on s’oferirà tota la informació sobre cicloturisme, centres de BTT, Vies Verdes i turisme actiu de la Comunitat Valenciana, així com l’oferta de les empreses adherides a Creaturisme, presents també en aquest certamen.

L’objectiu és dinamitzar, publicitar, donar a conèixer i difondre l’oferta destinada al cicloturisme i turisme actiu de la Comunitat entre els usuaris potencials, tant professionals com públic en general.

El sector representat per més de 400 marques té l’oportunitat de connectar amb els consumidors finals, els socis comercials i els mitjans de comunicació. A més, durant el cap de setmana es presentaran les noves tendències, sent una gran oportunitat per generar sinergies i presentar nous productes al mercat.

L’existència de 13 vies verdes, com la d’Ulls Negres, que és la via verda més llarga d’Espanya, o grans travesses com la Ruta del Cid, el Camí de Sant Jaume de Llevant, així com la participació de la Comunitat Valenciana a l’EuroVelo8 , conviden a pensar que el nombre de cicloturistes i l’oferta de paquets turístics que ofereixen aquest producte, anirà en augment.

Finalment, cal ressaltar que Itàlia és el setè mercat emissor de turistes per a la Comunitat Valenciana el 2022, i segons les darreres dades de Frontur de l’INE, de gener a juliol han visitat la nostra destinació 247.071 turistes italians.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: