Turisme CV i el Consell de Cambres de Comerç reforçaran la promoció turística al Regne Unit

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer ha defensat la garantia de seguretat que ofereix el sector turístic a la Comunitat Valenciana i ha apostat per seguir treballant amb les empreses en la qualitat, competitivitat i la promoció turística.

Així ho ha destacat al costat de el president de Consell de Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana, José Vicente Morata, durant la signatura de l’conveni de col·laboració que preveu accions en aquestes tres àrees: qualitat certificada, formació i competitivitat i promoció.

Per Francesc Colomer, “és moment d’estar a la banda de el teixit productiu turístic, principalment pimes, i demostrar que som una destinació segura. Són dies de negociació diplomàtica i estem traslladant les nostres dades i arguments a tots els òrgans corresponents per demostrar a el mercat britànic que en el nostre territori poden tenir fins i tot més seguretat que al seu propi país. ”

El secretari autonòmic ha recordat, però, la importància fonamental de l’mercat nacional ara mateix i fins i tot el de la pròpia Comunitat Valenciana: “Hem de tenir en compte que els propis valencians són el 51% de turisme nacional que ens visita”.

El president de Consell de Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana, José Vicente Morata, per la seva banda, ha explicat que mantenen contactes amb la Cambra de Comerç de Londres i han mostrat la seva disposició a realitzar una presentació de la Comunitat Valenciana a la capital britànica , tal com ja va succeir en 2019. “tenim seguretat sanitària, seguretat ciutadana, seguretat jurídica i tenim qualitat” ha subratllat Morata.

Mitjançant aquest conveni, Turisme Comunitat Valenciana aporta 500.000 euros a Consell de Cambres per a la realització d’accions promocionals, d’impuls a la qualitat a través de Sicted i de millora de la competitivitat gràcies a el programa Accetur.

Conveni amb la FVMP i València Premium

El secretari autonòmic de Turisme també ha signat el conveni amb la Federació Valenciana de Municipis i Províncies que preveu una quantia de 50.000 euros per a projectes de desenvolupament de l’turisme i millora de el coneixement que els agents locals tenen de l’evolució de el sector turístic.

Igualment, s’ha realitzat la signatura oficial de l’conveni amb l’associació València Premium pel qual Turisme Comunitat Valenciana contribueix amb 50.000 euros perquè aquesta associació empresarial de turisme impulsi accions de promoció de l’turisme de luxe.

De fet, la firma s’ha realitzat a la presentació de la nova campanya promocional de València Premium sota el lema “Alt Turisme”.

Conveni per al foment de productes turístics

De la mateixa manera, Turisme Comunitat Valenciana ha segellat altres tres convenis centrats en el foment de productes turístics i de la promoció de la diversitat de la destinació.

Així, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha signat l’acord de col·laboració que, a través de Fira València, permet la col·laboració per a la celebració de l’certamen Gastrònoma Mediterrània. En concret, es tracta d’un conveni de col·laboració de 150.000 euros per a donar suport a accions de promoció de l’turisme gastronòmic, entre altres.

Colomer ha destacat que “la gastronomia és un eix central de la nostra estratègia de promoció turística perquè destaca la nostra singularitat i ens aporta valor davant d’altres destinacions. A el mateix temps, és un element de vertebració territorial i de preservació del nostre paisatge i la nostra identitat, que ens ajuda a atraure mercats diferents durant tot l’any “.

La presència de Turisme Comunitat Valenciana en Mediterrània Gastronòmica es concreta en diferents espais que, sota el Exquisit Mediterrani, ofereixen ponències, degustacions o cuina en directe. A això se suma la col·laboració en les diferents campanyes de promoció i publicitat.

Turisme ha signat també un acord amb Cocemfe, Confederació de persones amb discapacitat física i orgànica de la CV, de 80.000 euros que permetrà la realització, impuls i difusió d’accions per al turisme accessible.

Finalment, també ha subscrit la col·laboració amb la Fundació Cultural CdM que, amb una quantia de 60.000 euros, contribuirà a la difusió turística de el patrimoni musical amb la celebració de diversos festivals de música antiga (València Early Music) o la promoció de rutes turístiques culturals com la Ruta de la Seda, el Territori Borja o el Grial.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: