Turisme convidar a participar en la Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana els dies 15 i 16 d’octubre

La quarta edició de la Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana, organitzada per la Generalitat a través de Turisme, torna a la seva ubicació original i se celebra en els espais interiors i exteriors del Saló Arquerías del Museu de les Ciències de la Ciutat de les Arts i les Ciències, després de la seva celebració en 2021 en l’Hemisfèric .

Enguany, la Mostra de Turisme tindrà lloc els pròxims dies 15 i 16 d’octubre, l’accés del qual serà lliure i gratuït. L’objectiu d’aquest certamen és fomentar el turisme domèstic i de proximitat, i oferir una plataforma que permeti donar visibilitat i impulsar al sector i al teixit empresarial turístic de la Comunitat Valenciana.

Participació d’empreses, municipis i marques turístiques

Igual que en edicions anteriors, la Mostra de Turisme comptarà d’una banda, amb un espai diferenciat per a les empreses i associacions turístiques de la Comunitat Valenciana i, d’altra banda, un espai per a les marques turístiques, a més de zones gastronòmiques de promoció per als municipis i mancomunitats.

Turisme posa a la disposició de les empreses turístiques, sense cap cost, un taulell personalitzat amb el seu logotip, totalment equipat, amb servei wifi, decorat amb elements comuns amb la imatge de la Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana i agrupats per temàtiques ben identificades i senyalitzades.

Les empreses i associacions empresarials, així com els municipis i mancomunitats interessades a participar en la Mostra de Turisme tenen de termini fins al pròxim 10 de setembre per a inscriure’s, i ho poden fer a través de l’enquesta digital disponible en la web de http://www.turismecv.es (consultar).

Turisme preveu la participació en aquesta edició de la Mostra 2022 de prop de 150 empreses, municipis i associacions turístiques de la Comunitat Valenciana.

Espais i zones de la 4a edició de la Mostra de Turisme

Com en anteriors edicions, la Mostra de Turisme 2022 tindrà una àrea d’exposició per a les destinacions turístiques agrupades sota les 6 marques: Castelló Turisme, Visit València, València Turisme, Visit Benidorm, Turisme Costa Blanca i Alacant City&Beach.

A més, en l’escenari central hi haurà una programació d’espectacles i música de diferents grups valencians. Així mateix, hi haurà activitats d’oci i altres enfocades al públic infantil, com el rocòdrom. A més d’una zona de tallers i exposició d’artesania valenciana que estarà coordinada pel Centre d’Artesania de la Comunitat Valenciana.

Com a novetat d’aquesta edició, hi haurà una zona de tastos en directe, i la Mostra de Turisme comptarà a més, amb l’habitual zona de showcooking, on es programaran demostracions culinàries.

Tota la informació i la programació prevista s’anirà publicant en la pròpia web de la Mostra de Turisme: http://www.mostradeturisme.com

 

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: