Turisme Comunitat Valenciana reforça la seva promoció al mercat rus amb més de 70 reunions amb agents i operadors turístics a la MITT de Moscou

Turisme Comunitat Valenciana ha realitzat un balanç molt positiu de la seva presència durant aquesta setmana a la fira MITT de Moscou (Moscow International Travel & Tourism), que s’ha celebrat del 12 al 14 de març i que ha comptat amb una important delegació valenciana.

Tal com ha subratllat el director general de Turisme, Josep Gisbert, que ha encapçalat aquesta delegació, «hem estat la comunitat amb major presència a nivell institucional i empresarial en aquest certamen, el que posa de rellevància l’interès per un mercat en auge i amb gran potencial per al nostre destí «.

Gisbert ha mantingut una trobada amb l’ambaixador d’Espanya a Moscou, Fernando Valderrama, «qui s’ha mostrat molt interessat a conèixer les diferents accions programades dins del nostre pla operatiu, com diversos ‘blogtrips’ i ‘famtrips’ i presentacions de destí».

En aquest sentit, «hem iniciat una relació de treball amb l’ambaixada, que s’ha mostrat disposada a col·laborar per reforçar aquestes accions i poder així millorar el nostre posicionament en aquest mercat», ha apuntat.

Segons Gisbert, «la Comunitat Valenciana és la segona destinació nacional per al turisme rus i compta a més amb un gran potencial per la diversitat de productes que podem oferir-los i que s’ajusten a la seva demanda, com és la gastronomia, la nostra oferta de sol i platja , la cultura i l’hospitalitat «.

Aquest certamen ha servit també per mantenir nombroses trobades amb operadors turístics i agents de viatge com Anextour, Vremiatour, Coral Travel, TUI, premiera Travel o Xarxa Wings.

«Hem mantingut al voltant de 70 reunions de treball i dues presentacions de destinació abans 80 operadors turístics i mitjans de comunicació, el que ens ha servit també per millorar i reforçar la nostra estratègia de posicionament davant aquest mercat»., Ha assenyalat Gisbert.

La MITT de Moscou és el certamen més important de Rússia i en la passada edició va registrar la participació d’unes 1.800 companyies procedents de 90 països, l’oferta es va distribuir en 7 pavellons amb una superfície de 40.000 m2.

En 2019, la fira continua amb el seu caràcter exclusivament professional, amb una assistència superior a les 23.000 persones vinculades directament amb el sector turístic. La Comunitat Valenciana ha estat present en aquest certamen a través de 5 mostradors, ubicats al pavelló de Turespaña del recinte firal Expocentre Internacional Moscou. A l’estand de la Comunitat Valenciana ha participat Costa Blanca, Benidorm, i València Turisme.

Mercat rus a la Comunitat Valenciana

En 2018 van visitar la Comunitat 197.919 turistes russos, xifra que suposa un increment del 12,4% respecte als resultats de 2017. A més, la despesa de turistes procedents de Rússia es xifra en 295.800.000 d’euros, un 2,8 % més que el 2017.

El perfil de turista rus que va visitar la Comunitat Valenciana durant 2018 va romandre una mitjana de 13,7 dies, realitzant una despesa diària de 109,2 euros i s’allotja en establiments hotelers (38%), lloguer (23,4%), segona residència (20,7%) o habitatge de familiars o amics (16,17%).

La motivació principal de turistes russos que viatgen a la Comunitat Valenciana és gaudir de l’oci i les vacances (94,5%) i, pel que fa a l’estacionalitat, els mesos de juliol i agost concentren el 30% de les arribades.

 

 

 

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: