Turisme Comunitat Valenciana publica la nova convocatòria d’ajudes contra l’intrusisme als allotjaments turístics, dotada amb 350.000 euros

Turisme Comunitat Valenciana destinarà el 2022 un total de 350.000 euros a través d’una nova convocatòria d’ajuts destinats a la lluita contra l’intrusisme als allotjaments turístics de la Comunitat.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha explicat que “aquesta convocatòria, publicada al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, té la finalitat de continuar incentivant mesures i accions que evitin el frau a l’oferta turística allotjativa de la Comunitat Valenciana”.

Colomer, que ja va avançar la dotació d’aquesta línia d’ajudes a la Comissió d’Intrusisme passada celebrada el 25 de febrer passat a Invat.tur, ha assenyalat que “l’objectiu és traslladar al mercat turístic missatges de fiabilitat i garantia, vinculats a l’oferta turística allotjativa reglada”.

Colomer ha incidit que “des de Turisme volem fomentar en el consumidor l´elecció de l´oferta reglada, que és la que se sotmet a certificacions, normativa i exigències que el mercat ens demana; i la que en definitiva, garanteix una bona experiència turística” .

Beneficiaris i projectes subvencionables

Segons l’ordre d’ajudes destinades a la lluita contra l’intrusisme 2022, els beneficiaris són associacions turístiques de la Comunitat Valenciana que desenvolupin projectes adreçats a la lluita contra l’intrusisme.

Les accions subvencionables, que s’hauran de fer al llarg d’aquest any, podran ser campanyes de publicitat en mitjans de comunicació ‘on’ i ‘off-line’ així com publicitat en altres suports de difusió.

En concret, els projectes van des de la producció de suports de comunicació gràfics i audiovisuals, com ara filmació d’espots, vídeos i enregistrament de falques radiofòniques; a producció de peces publicitàries per a Internet, com ara banners i altres formats.

També se subvencionaran els costos relatius a la planificació i compra de mitjans i espais publicitaris, com ara anuncis a la televisió, mitjans escrits, ràdio i Internet. Així mateix, també s’hi inclouran l’edició de fullets, cartells, tanques i l’organització de fòrums, seminaris i trobades, sempre que formin part d’una campanya vinculada a aquest programa.

Aquesta convocatòria dajuts permetrà subvencionar fins al 90% de la despesa de les actuacions anteriorment esmentades, fins a un màxim de 100.000 euros. A més, cal tenir en compte que no es contemplaran ajudes per a projectes el cost subvencionables dels quals sigui inferior a 20.000 euros.

Presentació i termini de sol·licituds

Les sol·licituds es realitzaran de forma telemàtica a través de la Seu Electrònica de la Generalitat (https://sede.gva.es), o bé directament al tràmit de la Guia Prop corresponent al programa de ‘Lluita contra l’Intrusisme a l’Oferta Turística Allotjativa Reglada de la CV,’ (consulteu aquí). El termini de presentació s’iniciarà a les 10 hores del proper dilluns 21 de març del 2022 i finalitzarà a les 23:59 hores del 20 d’abril del 2022.

Les ajudes es concediran en règim de concurrència competitiva, de conformitat amb diferents criteris de valoració, d’una banda generals, com ara el compromís amb el Codi Ètic del Turisme Valencià i l’àmbit territorial a què s’apliqui la campanya o actuació publicitària.

D’altra banda, criteris d’interès turístic sobre la base del caràcter innovador i el grau de desenvolupament del projecte, obtenint la major puntuació si l’actuació es realitza durant almenys vuit mesos. També es tindran en compte criteris socials basats en lexistència dun Pla de Responsabilitat Social Corporativa i de qualitat laboral.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: