Turisme Comunitat Valenciana posa en marxa una nova i àmplia campanya digital adreçada a el mercat xinès

Turisme Comunitat Valenciana ha posat en marxa una nova i àmplia campanya digital destinada a atreure el turisme xinès a la regió, amb recursos en línia adreçats a persones consumidores i a el sector turístic de país i coincidint amb la celebració de l’Any Nou Xinès, que tindrà lloc el proper 12 de febrer.

Segons ForwardKeys, empresa de previsió de viatges, s’espera que els viatges sortints xinesos tornin a tenir un fort impuls en els propers dos anys, sent Europa una de les regions mundials que es recuperarà més aviat. Davant d’aquestes previsions, aquesta estratègia digital de Turisme permetrà a la Comunitat Valenciana aprofitar millor aquesta recuperació i beneficiar-se de l’enorme potencial de l’turisme global xinès.

En aquest sentit, per ajudar els i les visitants xinesos a descobrir i aprendre més sobre la Comunitat Valenciana com a destinació turística, Turisme ha obert comptes en les principals plataformes de mitjans socials de la Xina, com són WeChat i Weibo, amb publicacions setmanals.

El passat 8 de gener, la Comunitat va publicar el seu primer article en WeChat, l’aplicació mòbil i plataforma de mitjans socials més popular de la Xina, amb més de mil milions de persones usuàries. Aquest mateix mes, Turisme també ha llançat un compte a Weibo, la plataforma de microblogging més popular de la Xina, que va comptar amb 523 milions d’usuaris i usuàries actius mensuals en el tercer trimestre de 2020.

Segons els estudis de consum, els comptes oficials en WeChat i Weibo, com les que acaba de llançar Turisme, són una de les principals fonts d’informació sobre viatges per als turistes xinesos. En els propers anys, el departament publicarà continguts setmanalment a través del seu compte oficial de WeChat i en Weibo, per informar i inspirar a futurs visitants.

Així mateix, aquesta campanya digital inclou l’opció d’obrir un compte a Today ‘s Headline / Jinri Toutiao, l’aplicació de lectura de notícies nombre un a la Xina, amb més de 1.500 milions de persones usuaris actives mensuals al juliol de 2019, i que passen una mitjana de 73,4 minuts cada dia utilitzant l’aplicació.

A més, Turisme ha creat un nou portal web de la Comunitat Valenciana específic per al mercat xinès (www.travelregionofvalencia.cn), que proporcionarà recursos inspiradors i de fàcil navegació sobre les destinacions, la gastronomia, les activitats, la cultura i les atraccions de la regió, així com informació pràctica sobre visats, transport i molt més.

Aquest lloc web, operatiu des del 5 de febrer, es promociona a través del principal motor de cerca de la Xina, Baidu, tenint en compte que en aquests dies de vacances de la ciutadania xinesa, amb motiu de la celebració de l’Any Nou, pujaran les visites a la pàgina web.

El màrqueting B2B serà també un element important de l’estratègia en el mercat xinès de Turisme, que ha creat un curs perquè agents de viatges xinesos coneguin millor la Comunitat Valenciana a través de la Xina Travel Academy (CTA), que utilitzen més de 60.000 professionals xinesos de el sector turístic registrats.

Aquest curs es complementarà amb una sèrie de cinc seminaris web que es desenvoluparan en 2021-2022, i que oferiran presentacions en directe i preguntes i respostes per als agents de viatges xinesos.

Mercat xinès a Espanya

Abans de 2020, Espanya era un dels països de destinació de major creixement a Europa per als turistes xinesos, amb gairebé 650 milions d’arribades en 2018, i una taxa de creixement de l’22,4% en els primers nou mesos de 2019. Xina és tant el mercat turístic més gran com el que més gasta en el món, i la despesa per turisme xinès a Espanya està molt per sobre de la mitjana global de visitants.

En 2019, van visitar la Comunitat Valenciana prop de 20.000 turistes xinesos, el que va suposar un creixement de l’73% respecte a l’any anterior.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: