Turisme Comunitat Valenciana organitza la jornada ‘El Camp d’Elx’ adreçada a informadors de la Xarxa Tourist Info

Turisme Comunitat Valenciana ha organitzat per a aquest dijous la jornada tècnica ‘El Camp d’Elx: Patrimoni turístic’, perquè personal informador i tècnic de la Xarxa Tourist Info conegui el patrimoni històric del municipi i descobreixin noves ofertes singulars d’interior a disposició dels i les visitants.

Aquesta jornada, a la qual han assistit 25 persones de la Xarxa Tourist Info de la Comunitat Valenciana, compta amb la col·laboració de l’Associació per a l’desarrollo Rural de Camp d’Elx i l’Ajuntament d’Elx.

Turisme Comunitat Valenciana recupera així les accions formatives presencials de coneixement de destinacions i productes i recursos turístics, després d’un llarg parèntesi en aquest tipus d’actuacions i aprofitant la favorable evolució de la de la crista sanitària.

L’objectiu d’aquesta activitat és donar a personal de la Xarxa Tourist Info el patrimoni arqueològic, hidràulic, natural i gastronòmic de Camp d’Elx, que exemplifica la diversitat paisatgística i humana d’Elx i, per extensió, de la província d’Alacant i de la Comunitat Valenciana.

La jornada comptarà amb la presentació de l’Associació per a l’desarrollo Rural de Camp d’Elx i es coneixerà el Museu de la Alcúdia, en l’entorn on es va trobar la Dama d’Elx. A continuació, les persones participants visitaran diferents elements de la infraestructura hidràulica de Camp d’Elx, entre altres llocs d’interès. Finalment, la jornada culminarà amb una degustació de productes de temporada de Camp d’Elx, entre d’altres la Granada Mollar -DOP-i el dàtil.

Programa de formació de la Xarxa Tourist Info

Aquestes activitats formen part del programa de formació que desenvolupa Turisme Comunitat Valenciana per qualificar els serveis postvenda a l’turista a les oficines de la Xarxa Tourist Info, a través de la formació contínua i la dinamització professional de l’equip humà.

Al llarg de les diferents convocatòries, aquestes activitats formatives s’han convertit en un instrument fonamental de la integració de l’equip de treball i intercanvi d’experiències; assumint un concepte de “Xarxa” més enllà de les distàncies física gràcies, no només a les tecnologies, sinó també a les relacions personals.

Turisme coordina la Xarxa Tourist Info basant-se en una imatge corporativa i un servei de qualitat implantats al llarg del territori, en sistemes de treball i materials homogenis per a totes les oficines i en la qualificació professional dels més de 350 informadors que atenen el servei.

Les oficines de la xarxa constitueixen una extensa i consolidada eina de màrqueting per a les empreses i gestors de les destinacions turístiques. El personal informador rep els visitants oferint experiències culturals, esportives, de natura, d’oci.

A més, assessoren i informen a cada visitant amb ofertes de la Comunitat Valenciana a mida de cada client; la qualitat de el servei i la calidesa de l’atenció són decisives per al gaudi l’estada i contribueixen als processos de fidelització a la destinació.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: