Turisme Comunitat Valenciana llança una campanya digital per reactivar el turisme internacional per Setmana Santa i potenciar el nacional i autonòmic

Turisme Comunitat Valenciana ha llançat una nova campanya digital i publicitària per reactivar el turisme internacional i reforçar el turisme nacional i autonòmic aquesta Setmana Santa.

Aquest pla estarà vigent fins al 25 d’abril que ve i té l’objectiu de potenciar les visites a la Comunitat Valenciana i mostrar la bona predisposició del territori a rebre els visitants. La campanya contempla diferents accions digitals, entre les quals destaquen actuacions de ‘màrqueting’ de continguts al portal turístic, a xarxes socials, email màrqueting, SEM i publicitat digital.

Amb tot això, Turisme vol posicionar la Comunitat Valenciana per al públic turístic nacional i estranger, com la destinació preparada que els està esperant aquesta primavera, posant especial èmfasi en la varietat i qualitat de la seva oferta turística, sobretot, la referida a turisme de interior, turisme urbà, platges, així com les festes de Setmana Santa dinterès turístic.

Accions al portal turístic

La campanya es compon de diferents accions digitals al portal turístic de consultar aquí com a videoblogs, reportatges i esdeveniments d’actualitat, que informen de les festes de Setmana Santa que acullen les diferents destinacions de la Comunitat Valenciana.

Entre elles, es promociona la Setmana Santa de Sagunt, la d’Alzira, la de Gandia, la de Crevillent, Oriola o la Marinera; a més d’altres esdeveniments, com la Processó del Diumenge de Rams d’Elx i el Misteri de la Passió de Moncada, entre d’altres. Tots aquests continguts han estat realitzats en espanyol, valencià, anglès, francès i alemany.

Aquesta campanya digital també difon aquests dies plans de tipologia cultural i familiar, així com d’escapades experiencials com ‘Un dia de busseig en família per la Costa Blanca’, ‘Rutes de senderisme’, ‘Rutes a cavall’, a més d’escapades gastronòmiques, de naturalesa, de salut i benestar. De la mateixa manera, es promociona el turisme accessible a la Comunitat Valenciana, els vins i l’agroturisme.

Reforç a les xarxes socials

Aquesta campanya també contempla accions a xarxes socials que, sota el hashtag de #SemanaSantaCV difon imatges cridaneres de destins de les tres províncies que conviden a conèixer aquests dies la Comunitat.

El pla en xarxes aglutina microvídeos de destinació, stories amb plans, carrusel d’itineraris, a més s’enregistrarà un vídeo amb l’elaboració de la mona de pasqua i es faran enquestes a través d’Instagram Stories. D’aquesta manera, els usuaris mostren les vostres preferències i serveix d’ajuda per triar contingut.

Enviament de butlletins i publicitat digital

El pla contempla a més l’enviament de butlletins dirigit al mercat nacional per proposar plans i idees per fer una escapada a la Comunitat Valenciana aquesta Setmana Santa per incentivar les reserves. A més, es promocionarà contingut de les publicacions a Facebook i Instagram Ads.

Així mateix, seguint la campanya ‘Un destí, tots els plans’, es realitzarà una acció a Passporter on es presentaran les activitats que es poden realitzar aquesta Setmana Santa a la Comunitat Valenciana.

Finalment, cal destacar que per al pont de Sant Vicent, del 22 al 25 d’abril, aquesta campanya digital se centrarà en el mercat autonòmic, per incentivar el viatger local a planificar escapades dins de la Comunitat Valenciana.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: