Turisme Comunitat Valenciana i el sector hoteler d’Alacant impulsen les primeres jornades ‘Menús L’Exquisit Mediterrani’

Turisme Comunitat Valenciana col·labora a la primera edició de les jornades Menús L’Exquisit Mediterrani, que organitza l’Associació Provincial d’Empresaris d’Hostaleria d’Alacant (Apeha) i la Confederació d’Empresaris d’Hostaleria de la Comunitat (Conhostur).

Es tracta d´una campanya, presentada a Alacant pel secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, i la presidenta d´Apeha, Maria del Mar Valera, que té com a objectiu posar en valor la proposta gastronòmica dels restaurants adherits a la xarxa L´Exquisit Mediterrani i excel·lència dels establiments turístics de restauració.

Així, mitjançant una variada proposta de menús, es vol fomentar i promocionar el producte de temporada. Les jornades se celebraran del 10 al 27 de novembre i en aquesta primera edició s’hi han sumat 31 restaurants de la província d’Alacant.

Colomer ha destacat que “Alacant és una de les grans referències turístiques del nostre país a nivell internacional”, i que a més, ha sabut unir a la seva gastronomia “talent, creativitat, tradició i innovació”.

Així mateix, ha recordat “l´edat d´or que viu la gastronomia de la Comunitat Valenciana, i de la província alacantina, en albergar esdeveniments i convocatòries que exalten els valors i atributs excel·lents que té aquesta terra”.

El secretari autonòmic de Turisme també ha agraït “l’esforç de l’hostaler i ha destacat el seu enorme valor pels anys de pandèmia viscuts, però reconeixent que “ara és el moment de ressorgir”.

Segons Francesc Colomer, “la gastronomia va cada vegada més, obrint-se pas al portfoli multiproducte que té Alacant”, ia més s’ha convertit en “una de les motivacions que inspira el viatge”.

‘Menús L´Exquisit Mediterrani’

A la primera edició de les jornades de Menús L´Exquisit Mediterrani els restaurants participants presenten un total de 35 propostes gastronòmiques, entre les quals destaquen les d´establiments amb Estrella Michelin com L´Escaleta o El Xato i restaurants emblemàtics com Dársena, Tasca Ca Pepa Teresa (Dénia), La Sirena (Petrer) o el Xiri (Monòvar).

Les propostes es podran degustar tant a establiments de la ciutat d’Alacant com a les poblacions d’Alcoi, Altea, Concentaina, El Campello, Dénia o Villena, entre d’altres.

La campanya Menús L’Exquisit Mediterrani compta amb la seva pròpia pàgina web i s’hi promocionaran totes les propostes de menús, així com a través de la campanya de comunicació a les xarxes socials i en mitjans de comunicació. La campanya se celebra a tota la Comunitat Valenciana i compta amb un centenar de restaurants participants a Alacant, Castelló i València.

L’Exquisit Mediterrani és la marca gastroturística creada per Turisme Comunitat Valenciana per promoure i promocionar una oferta diferenciada que reforci la posició de la Comunitat com a destinació turística gastronòmica.

Cal destacar que els bars i restaurants adherits a L’Exquisit Mediterrani obtenen aquest segell identificatiu amb què distingir-se de la resta d’establiments. La marca L’Exquisit Mediterrani compta amb accions promocionals pròpies en el pla de màrqueting de Turisme Comunitat Valenciana que posicionen aquesta oferta gastronòmica i per tant el segell suposa un important reclam per a potencials clients.

A més, les empreses adherides tenen preferència en les accions que organitza la xarxa gastroturística tant de formació com de màrqueting, promoció, assistència o ajut.

Finalment, cal destacar que aquesta campanya s’emmarca en les accions de col·laboració a través del conveni de col·laboració de Turisme CV i Conhostur.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: