Turisme Comunitat Valenciana destaca la qualitat dels serveis turístics d’Oriola i la Vega Baixa

El director general de Turisme de la Generalitat, Herick Campos, ha assistit al costat de l’alcalde d’Oriola, Emilio Bascuñana, i la regidora de Turisme, Mariola Rocamora, al lliurament dels 59 distintius Sicted a empreses i serveis públics d’Oriola. Dels 59 guardonats, 15 corresponen a museus i centres d’interès visitable, oficines d’informació turística, platges, seguretat ciutadana i serveis de neteja municipal.

“El Sicted -ha explicat- ens permet entrar en una xarxa que homogeneïtza aquests estàndards de qualitat i els posa en valor, perquè no només som serveis de qualitat, sinó que també se’ns reconeix com a tal”.

Camps ha destacat la importància d’aquestes distincions “perquè les administracions les destinacions, els ajuntaments, Turisme Comunitat Valenciana som acompanyants i el veritablement important és que comptem amb serveis i empreses turístiques de primer ordre i són les empreses i els serveis, els quals a la fi fan que un turista gaudeixi d’una destinació com aquest, com Oriola i la Vega Baixa “.

Herick Campos ha explicat, que des de Turisme Comunitat Valenciana, es dóna cobertura a tots els procediments relacionats amb Sicted, “aspectes que van des de la pròpia governança i que de forma desatacada intenten aplicar uns estàndards de qualitat en el conjunt d’Espanya”.

Camps ha precisat que en “a la Comunitat Valenciana som un referent, ja que som la segona comunitat autònoma amb més distintius Sicted”.

Herick Campos ha concretat que aquest acte de lliurament dels distintius Sicted, així com altres que van a tenir lloc al Baix Segura vol dir que “comptem amb establiments turístics de diferents tipus, però tots ells amb uns estàndards de qualitat òptims que ens fan ser atractius, no només pel nostre capital cultural, patrimonial o natural si no, sobretot, pels serveis que presten hotels, allotjaments turístics o càmpings “.

 

 

 

Informació i Foto: Generlaitat Valenciana

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

%d bloggers like this: