Turisme Comunitat Valenciana assisteix a Fitur 2022 amb un estand que aposta per la innovació, la tecnologia i la sostenibilitat

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha presentat aquest matí les novetats de la presència de la Comunitat Valenciana a la propera edició de Fitur 2022, que tindrà lloc a Madrid la setmana que ve.

Francesc Colomer ha destacat que a Fitur 2022 participaran 186 empreses a l’estand de la Comunitat, “una resposta superior a la de 2019 que marca la voluntat de tornar a competir al món, on Fitur és una de les fires més reconegudes a nivell internacional”.

Colomer ha reiterat que aquesta edició de Fitur vol ser “la del suport a les empreses i les destinacions turístiques de la Comunitat en unes circumstàncies complicades”.

Per això, Turisme ha apostat per la innovació, la tecnologia i la sostenibilitat.

En aquest sentit, ha recalcat que “per a nosaltres el més important és ser últils i no aturar-nos davant del camí de la professionalització de Fitur i, per això, la zona reservada a les empreses és el més important, ja que l’estand està concebut com un espai de treball al servei del sector turístic” i ha incidit que “donar suport a l’esforç de comercialització de les empreses és el més important per a nosaltres”.

A l’estand de la Comunitat Valenciana de Fitur també estaran les grans associacions empresarials que defensen els interessos del sector i Colomer ha recordat que “el deure de Turisme Comunitat Valenciana és vertebrar el conjunt de les marques, de les destinacions i productes”.

A més, ha explicat que “el missatge que remarcarem en aquesta edició és que la Comunitat Valenciana és un model de models”. “Som un destí molt fèrtil en emocions dispars i tenim un contrast d´experiències i emocions que forma art del nostre carisma turístic”.

El titular de Turisme ha assenyalat que a l’estand “integrem els productes que per a nosaltres signifiquen més carisma, més identitat, personalitat, tolerància i valors com LGBT, l’especialització en festivals, a més de les empreses tecnològiques lligades al sector”.

Així mateix, ha explicat que la Comunitat Valenciana també estarà present a Fitur Screen impulsant l’any Berlanga, presentant una guia turística relacionada amb el cineasta, el lliurament a València dels premis Goya 2022 o la participació a Fitur LGBT+ promocionant València com a seu dels Gay Games 2026.

Colomer ha volgut llançar “un missatge de fortalesa, perquè la crisi d’aquests dos darrers anys no ha estat de model ni de competitivitat, ha estat una crisi sanitària que ha colpejat molt especialment el turisme, però la potència del nostre portfoli ha vist menyspreada”.

Workshop Comunitat Valenciana per a empreses

Francesc Colomer també ha informat que “avui mateix hem posat en marxa un workshop perquè empreses puguin mantenir cites ‘online’ i agendar reunions”.

El titular de Turisme ha explicat que “es tracta d´una plataforma que permet fins a 150 esdeveniments simultanis per al posicionament al mercat de les nostres empreses i la idea és que sigui un element d´interacció permanent”.

Es tracta d’un ‘workshop’ obert, ‘online’ i gratuït amb les principals empreses turístiques del sector que s’inicia avui i romandrà actiu fins al 15 de febrer.

Estand Fitur Comunitat Valenciana 2022

L’estand principal de la Comunitat Valenciana a Fitur, ubicat al pavelló 7 del recinte firal, comptarà amb un espai de 2.053 metres quadrats dividits en tres grans illes.

El cost total de la participació de la Comunitat Valenciana a Fitur és de 1.102.285,01 euros (IVA inclòs). Turisme Comunitat Valenciana assumeix el cost del total del sòl als diferents recintes firals i el cost total de construcció dels tres estands per a tota l’oferta turística de la Comunitat Valenciana.

El disseny de l’estand, segons Colomer, “evoca la llum i la policromia de la llum amb el missatge que aporta cada color, el blau del mar, el groc del sol, el verd dels paisatges i la sostenibilitat, i el vermell identificat amb el gresol de cultures i civilitzacions”.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: