Turisme Comunitat Valenciana aposta per seduir el mercat britànic a través d’una campanya promocional que frega els 600.000 euros

La Generalitat, a través de Turisme Comunitat Valenciana, aposta per seduir el principal mercat internacional emissor de turistes cap a la Comunitat Valenciana, el mercat britànic, a través d’una potent campanya promocional, la inversió de la qual s’acosta als 600.000 euros.

La campanya, que s’ha iniciat aquest mes d’octubre a les portes de la celebració del certamen turístic internacional més gran, la World Travel Market de Londres, es desenvoluparà fins a finals del mes de maig del proper any 2024.

La consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, ha explicat que “la campanya es visualitzarà en suports de mitjans de comunicació escrits, com ara premsa, revistes i suplements, així com accions publicitàries d’exterior i una important campanya en línia”.

En aquesta línia, la titular de Turisme ha subratllat que “aquesta campanya en línia es farà no només amb mitjans de comunicació, com televisions i mitjans digitals, sinó també, en col·laboració amb agències de turoperació reputades a nivell internacional, com Expedia i Jet2”.

A més, la campanya exterior, segons ha informat la consellera, inclou accions de retolació en taxis i busos turístics de Londres amb tota l’oferta turística de la Comunitat Valenciana, “amb especial incidència de les destinacions on té més predomini el mercat britànic”, ha remarcat .

Segons Montes, amb la campanya publicitària esmentada al Regne Unit “s’espera superar fins al desembre del 2023, els 20 milions d’impactes entre lectors i usuaris del transport, a més s’assoliran els 12 milions d’impressions en mitjans online”.

Així mateix, ha assenyalat que “aquestes accions se sumen a la resta de campanyes que es posen en marxa en col·laboració amb diferents operadors, especialment amb Visit Benidorm i Hosbec, que dins dels convenis que subscriuen amb Turisme Comunitat Valenciana, dediquen una important inversió al mercat britànic”, ha afegit.

La consellera de Turisme ha incidit que “el mercat britànic és el mercat internacional més importants per nombre de turistes que desplaça cap a la Comunitat Valenciana, amb una especial incidència a la Costa Blanca, i en especial a la ciutat de Benidorm”.

De fet, el 2022 la Comunitat Valenciana va rebre més de 2,2 milions de turistes procedents del Regne Unit, dels quals un 88,7% va tenir com a destinació la província d’Alacant, concentrant Benidorm un 52,6% dels turistes britànics de la província.

Detalls de la campanya promocional al Regne Unit

En concret, són tres les estratègies comunicatives que preveu l’esmentada campanya de publicitat impulsada per Turisme Comunitat Valenciana per al 2023 i el 2024, i dirigida al mercat britànic.

D’una banda, inclou publicitat a premsa, revistes i suplements, entre els quals s’inclouen diaris com The Daily Telegraph, Daily Mail, Mail on Sunday i The Sunday Times. I, d’altra banda, en mitjans digitals entre els quals s’inclouen operadors turístics turístics de gran pes al Regne Unit, com Opodo, Expedia i Jet2.

La tercera acció contempla publicitat en mitjans d’exterior com ara taxis i busos turístics de Londres, que assoliran l’impacte de mig milió de persones usuàries, i que permetran que la imatge de la Comunitat Valenciana circuli per enclavaments de gran afluència turística, com ara Buckingham Palace , el pont de Londres, el Parlament i Picaddilly Circus, entre altres.

Així mateix, la campanya exterior també inclou panells i pantalles promocionals que s’ubicaran a la fira WTM. Aquestes accions s’iniciaran dilluns que ve 30 d’octubre i estarà vigent fins al 12 de novembre, coincidint amb la celebració d’aquest certamen.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d