RIOVERDE CLAVIJO: Moreno(17), Urtasun X.(10), Norris(2), Tamba(17), Kolo(5) -cinc inicial— Urtasun A.(8), Peñarroya(2), De Pablo(6) , Coffi(9), Arbosa, Nicolau(12) i Knudsen(5). 21 faltes, sense eliminats.

AMICS CASTELLÓ: Franch(6), Manchón(12), Martínez(14), Stutz(20), Okouo(16) –cinc inicial— Faner(2), Dominguez(22), Orlov, Bressan(4), López i Roig. 15 faltes, sense eliminats.

Ent: Juan A. Orenga

ÀRBITRES: Olivares J.M., Carpallo J.G. i Rodríguez P.

PARCIALS: 17-28/24-21 (41-49 descans); 15-27/37-20 (93-96 final de la trobada)

Molt en joc tenia l’Amics Castelló a la pista en un partit que va començar trepidant i que va començar dominant el Rioverde Clavijo 9-4. Però els d’Orenga van entrar en partit i amb un parcial de 0-10 capgiraven el marcador 9-14. Van seguir els castellonencs amb un joc ràpid on el joc interior liderat per Stutz estava sent letal. Acabava el quart amb la màxima diferència per a l’Amics 17-28.

No van entrar bé els de la Plana al segon quart i els locals reduïen diferències 24-31 i Orenga demanava temps mort. A la sortida Dominguez tornava a donar els 10 de diferència amb un triple 24-34. Dos minuts dolents dels castellonencs van fer que es perdés l’avantatge de seguida i el Clavijo s’acostava 37-38. Però es va tornar a posar l’Amics Castelló el mico de treball se’n va anar al descans per davant 41-49.

Va sortir com un cicló l’Amics Castelló que a l’equador del quart agafava el màxim avantatge 48-62. Però els d’Ornega volien sentenciar com més aviat millor el partit i amb un gran Ruben Dominguez endossaven un 8-22 per deixar el quart amb una suculenta renda de vint punts 56-76.

Però l’Amics Castelló va començar malament l’últim quart que va veure com els de La Rioja, sense res a perdre i molt a guanyar, anaven retallant diferències en cada atac de la mà de Coffi, Moreno i Urtasun fins a aconseguir el 90-90 quan faltaven 1′ 41” per al final. Moment en què els castellonencs van oferir una altra vegada la millor versió en defensa i van tenir prou calma per jugar les seves cartes en atac amb un gran Rubén Domínguez que no fallava des de la línia de tirs lliures anotant 6 de 6 i donant una victòria importantíssima a l’Amics Castelló 93-96 que iguala en victòries el Melilla mancant tres partits perquè finalitzi la lliga. Per contra, el Rioverde Clavijo certificava el seu descens a LEB Plata.

Cronica i Foto: Amics del Basquet Castelló

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.