Tret de sortida a la nova generació de ‘leinners’

Dia 1. Presa de contacte. És la primera vegada que aquest grup de 30 joves coincideixen. Però no serà l’única. Des d’ahir les seves vides es van a creuar en més d’una ocasió en un entorn totalment disruptiu, creatiu, innovador i que els posarà a prova constantment en diferents ciutats de l’món, als carrers de València i al Campus de València de Florida Universitària. Encara no ho saben, però canviaran radicalment la seva concepció del que és un emprenedor / a. Ahir ells van començar a ser-ho. Van començar el primer curs de l’grau oficial LEINN (Lideratge Emprenedoria i Innovació) a València.

La benvinguda que va preparar l’equip de team coaches de LEINN al Campus València de Florida Universitària es prolongarà durant aquestes dues setmanes. La finalitat és que els futurs emprenedors i les futures emprenedores aterrin en l’univers LEINN, esborrin tot el que creuen que és l’emprenedoria, es coneguin en diferents circumstàncies i comencin a entendre la importància de la feina en equip i de les presentacions en públic, entre altres competències necessàries per portar una empresa.

A través de diferents activitats i dinàmiques, l’alumnat leinner va començar a funcionar al Campus de València de Florida Universitària. Després d’unes xerrades de benvinguda sobre el concepte LEINN, la Universitat de Mondragón i Florida Universitària, van ser ells els que es van posar les piles en el primer aprenentatge d’aquesta innovadora cursa. Després de trencar els horaris i muntar dues files per a realitzar entrevistes ràpides amb què conèixer-se una mica, van començar a deixar-se anar. Aquesta setmana i la propera es dedicaran principalment a això, a conèixer-se en aquest entorn de la ciutat de València. Gravaran un lipdub sense talls, ensenyant el centre i la ciutat de València però sobretot van a presentar-se ells mateixos amb les seves aptituds, actituds, característiques i peculiaritats.

“Aquest alumnat és fruit d’una selecció de persones amb perfils molt proactius, amb moltes ganes, que van a haver d’aprendre a portar una empresa des de zero, des de la idea de projecte.”, Explica Cristian Calderón, Team Coach de grau LEINN.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: