Transició Ecològica concedeix ajuts a 90 entitats per a activitats de voluntariat de prevenció d’incendis

La Conselleria de Transició Ecològica concedeix a 90 entitats i organitzacions els ajuts per fer activitats de voluntariat en matèria de prevenció d’incendis.

La subvenció, de 500.000 euros, permetrà a les entitats desenvolupar els seus programes de voluntariat ambiental en què participaran aquest any unes 2.000 persones.

El director general de Prevenció d’Incendis, Diego Marín, ha explicat que els ajuts “reforcen el treball de prevenció i vigilància dissuasòria durant la campanya estival, de manera que s’intensifica l’esforç a l’època més crítica per a la declaració d’incendis i propagació del foc”.

Marín ha indicat que cadascuna de les associacions beneficiàries rebrà de mitjana un import superior als 5.500 euros per dur a terme aquestes iniciatives deducació ambiental, informació i sensibilització en espais naturals.

Alguns dels expedients, però, arriben als 8.000 euros com ara l’Associació per a la Defensa de la Natura-Enguera, els Ajuntaments d’Ibi, Alcoi i Crevillent, així com la ‘Societat d’Amics de la Serra d’Espadà’ .

El voluntariat ambiental forma part de l’Estratègia Mosaic de prevenció d’incendis, a més d’erigir-se com una iniciativa solidària i compromesa amb la protecció del nostre territori natural.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: