TRAM d’Alacant oferirà servei alternatiu d’autobús entre les estacions d’Altea i Teulada el dissabte 15 de gener

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) modificarà el servei habitual el dissabte 15 de gener, entre les 8 i les 17 hores, entre les estacions d’Altea i Teulada de la Línia 9 (Benidorm-Dénia) del TRAM d’Alacan, amb motiu dels treballs previstos als viaductes de l’Algar, Mascarat i Quisi.

Les tasques d’inspecció tècnica obliguen a interrompre la circulació ferroviària de manera temporal, per la qual cosa s’oferirà als trams afectats un servei alternatiu d’autobús.

Els treballs de monitorització permeten a FGV obtenir dades relatives al comportament d’aquestes estructures ferroviàries, gràcies al programari de gestió i control de dades i alarmes que incorporen els dispositius instal·lats.

Les intervencions programades al llarg de dissabte està previst que finalitzin a les 11.15 hores al pont de l’Algar, a les 14.15 hores al de Mascarat ia les 17 hores al del Quisi. Per això, FGV ha programat recuperar la circulació ferroviària a mesura que s’acabin aquestes intervencions.

Tot i aquesta alteració, durant tot el dia el servei d’autobús de FGV existent entre Teulada i Dénia mantindrà els horaris habituals.

Durant la inspecció del viaducte de l’Algar, el servei ferroviari es farà entre Benidorm Intermodal i Garganes. La parada d’autobús a Altea quedarà ubicada a la N-332, a l’alçada de la parada d’ALSA, mentre que els baixadors d’Olla Altea i Cap Negret quedaran sense servei. A Garganes, la parada d’autobús s’ubicarà a la N-332, a l’alçada de la parada d’ALSA davant del carrer Catarroja.

Un cop finalitzades les tasques de mesurament del pont de l’Algar i comencen les del viaducte de Mascarat, el servei d’autobús alternatiu s’oferirà al tram Olla Altea-Calp, mentre es recupera el servei ferroviari per als baixadors de Cap Negret i Olla de Altea.

Finalment, durant la inspecció del viaducte del Quisi, el recorregut amb autobús es realitzarà entre les estacions de Calp-Teulada, amb parada a la localitat de Benissa, a l’avinguda del País Valencià. Finalitzats aquests treballs, FGV recuperarà el servei ferroviari habitual.

Les persones usuàries poden obtenir més informació a TRAM, el telèfon d’atenció al client 900 72 04 72 i @tramdealacant.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: