Torna la programació presencial a la Seu de la UA a La Marina

La Seu Universitària de la Marina ha presentat la seva programació per al mes d’octubre, un programa que recupera la presencialitat amb totes les mesures de seguretat. El programa arrenca demà divendres 2 d’octubre a les 19:30 hores, al Saló d’Actes de la Seu (C / Puríssima, 57-59. Benissa) amb la conferència “Covid-19: un repte sociosanitari sense precedents”, a càrrec de el president de la Societat Valenciana d’Immunologia, José Miguel Sempere, catedràtic de l’Àrea d’Immunologia en el Departament de Biotecnologia de la UA.

La programació inclou dos tallers: Meditació (6, 13, 20 i 27 d’octubre. De 19:45 a 20:45 hores, a càrrec de Martín Diego Gil (necessària inscripció prèvia), i Poesia (15 d’octubre), organitzat per Stanza Alacant, a les 17 hores, “a monthly workshop for those interested in reading and writing contemporarypoetry in Spanish and English”.

El 16 d’octubre la Seu inaugura l’exposició “dibuixos, pintures i aquarel·les de Jaume Grimalt Blanc”, a les 19: 30 hores, i romandrà oberta a el públic fins al 30 d’octubre (de dilluns a divendres de 10 a 13 hi de 17 a 20:45 hores)

Les propostes d’octubre inclouen les “Conferències de cinema”, els dies 19 i 26 d’octubre, a les 19:30 hores, amb “La dona en el cinema, dècada a dècada” i “Charles Chaplin, humor universal i atemporal”, respectivament, a càrrec d’Israel Gil, coordinador de l’Aula de Cinema de la UA.

I finalitzarà el mes amb la presentació de el Llibre “Amira. L’última flor de la muntanya “, a càrrec de Just I. Sellés, el 30 d’octubre a les 19:30 hores.

Per assistir a les activitats del programa és necessària reserva prèvia al telèfon 965733562 o al correu electrònic seu.benissa@ua.es

 

 

 

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: