Torna el magazín matinal a la programació de Ràdio Benicarló

«Coordenades 40-0» és el títol del nou magazín que l’emissora municipal posarà en antena a partir del dijous 15 de novembre d’11.00 a 13.00 hores. Entrevistes, actualitat, debats, ciència, emocions, connexions a peu de carrer o les inquietuds dels col·lectius locals són alguns dels ingredients que conformen el nou programa de Ràdio Benicarló.

Latitud 40 i longitud 0. Són les coordenades 40-0, exactament sobre les quals s’ubica Benicarló en la geografia cartogràfica. I a partir del pròxim dijous 15, aquest referent marcarà també el pols de la ciutat al dial de la ràdio comarcal de dilluns a divendres. El programa que dirigeix i presenta Yon Gracia, compta amb una quinzena de col·laboradors que aproparan a la ciutadania l’actualitat política, social i cultural de Benicarló. Amb un format àgil i continguts molt variats, «Coordenades 40-0» irromp al dial amb la vocació clara de mirar al nostre entorn des d’una perspectiva múltiple i àmplia i a l’hora genuïnament local.

«Coordenades 40-0» comptarà amb espais dedicats a temes tan diversos com la informació d’actualitat, l’anàlisi i el debat polític, l’esport, la gestió emocional, la ciència, l’agenda cultural, la salut, el descobriment del nostre paisatge físic i humà, el cinema, les arts plàstiques, la música i la literatura.

El magazín vol funcionar també com un retrovisor que ens permeta mirar enrere per a entendre millor el present, i per a això comptarà també amb bons coneixedors de la història recent. A més, «Coordenades 40-0» xafarà el carrer per polsar l’opinió dels benicarlandos i benicarlandes sobre diferents assumptes de l’actualitat amb la intenció que la ràdio municipal s’expresse amb la veu de totes i tots.

El magazín matinal de Ràdio Benicarló s’emetrà de dilluns a divendres d’11.00 a 13.00 hores i es re-emetrà a partir de les 20.00 hores. El programa es podrà seguir també a través del podcast al web de l’emissora municipal www.radiobenicarlo.org.

Informació i Foto: www.ajuntamentdebenicarlo.org

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: