Toni Lato (jugador del Valencia CF) “Hi ha molta unió al grup, les idees estan clares i estem anant tots a una fent allò que el míster ens transmet”

Toni Lato afronta la nova temporada amb moltes ganes i, com la resta de l’equip, està treballant intensament a la pretemporada per assimilar els conceptes que vol transmetre el nou cos tècnic. El jugador valencià ha atès VCF Media i ha transmès les seues impressions després de les primeres setmanes de pretemporada.

Exigència màxima

Està sent molt exigent la pretemporada tant a l”stage’ a Suïssa com aquí amb dobles sessions. Estem treballant fonamentalment l’equip, el grup i la idea que vol el míster de nosaltres. De mica en mica, crec que estem millorant i estem agafant els conceptes de cara a l’inici de la lliga.

Bones sensacions

És pretemporada i ens hem de quedar amb les sensacions que transmet l’equip. La setmana que vam estar a Suïssa va ser molt bona a nivell de grup i les coses que ens deia el míster les vam transmetre força bé. Hem de continuar millorant, construint l’equip. Al final, hi ha certes exigències, càrregues de feina, i hi ha dies que pots estar al límit. La pretemporada és per preparar-se físicament i mentalment per a l’inici.

Toca continuar treballant

Hi ha molts mecanismes que el cos tècnic ens transmet i vol de nosaltres. Es van veure força bé els mecanismes que vol el míster i el 4-3-3. Hem de continuar corregint coses. Al final, és pretemporada. És normal, ja que és un nou model.

Tots a una

Com que ja han transmès altres companys, estem construint. Hi ha molts mecanismes que són còmodes i ens estem trobant molt a gust. A Suïssa s?ha demostrat. Hi ha molta unió al grup, les idees estan clares i estem anant tots a una fent allò que el míster ens transmet.

Nou model de joc

És un nou model. És un 4-3-3 i necessitem mecanismes nous, ja que és totalment diferent del model altres anys. Això necessita un cert temps i una certa adaptació. Crec que l’equip s’està adaptant i té condicions per fer-ho. Estem tractant de millorar aspectes que no ens han sortit prou bé i ultimant detalls per poder estar al màxim en el partit contra el Girona i amb les idees molt clares.

Bona acollida

Està sent molt exigent. Dobles sessions a nivell físic, tàctic i tècnic. Crec que generalitza molt i estem molt contents dins del vestidor amb el cos tècnic. Crec que ens hem acollit bé i estem tots a una per fer-ho tan bé com sigui possible.

Protagonisme per a la pilota

És força diferent. Hi ha molt de camp. Treballem algunes coses al gimnàs, però gairebé tot al camp. Exercicis tècnics variats amb físic. Ho agraïm. Al final, el jugador vol la pilota i que la feina física també sigui amb pilota. Estem molt contents, però hem de continuar treballant i millorant.

La importància de les dades

Cada dia ens transmeten les dades de l’entrenament anterior. Ens comenten on hem de millorar, treballar més o regular si hem treballat de més. És molt important, ja que ens transmet que volen fer una feina per portar-la al camp després i nosaltres sabem si ho hem fet bé, hem treballat a faltar o ho hem fet de més.

La gran experiència de Gattuso com a jugador

Dins del vestidor notem que ha estat un jugador molt important i sap com funciona un vestidor. És fonamental per a nosaltres i és molt honest. Tracta de fer un grup, una pinya, un equip. Estem molt contents tant amb ell com amb el cos tècnic. És un entrenador molt proper. Sap el que necessita el jugador a cada moment i això nosaltres ho notem.

Protagonisme per a l’Acadèmia VCF

Ho veig molt bé. Són nois joves, que estan en formació, i tenen la il·lusió per estar al primer equip com tenim nosaltres, de complir el nostre somni, de rendir al màxim perquè aquest somni es compleixi. Al final, han de tenir el procés, però els veig molt bé. Són nois amb cap, que tenen condicions, ia poc a poc ens aniran donant molt. Estic molt content que cada cop hi hagi més nois de l’Acadèmia VCF.

Estrena amb el primer equip

És una mica contradictori. Estàs complint el teu somni, però alhora et poses nerviós. Són joves i hem d’intentar ajudar-los perquè estiguin tan còmodes com sigui possible i així ens puguin ajudar més.

Nou curs, noves il·lusions

Afronto la temporada nova amb molta il·lusió. La temporada passada ja ha passat. No vaig tenir una temporada fàcil per qüestió de lesions, però quan vaig estar vaig poder ajudar l’equip. M’hauria agradat haver pogut ajudar més, però les coses vénen així. Aquest any m’estic trobant molt bé físicament a la pretemporada i estic a disposició del míster on em necessiti. Estic content i amb ganes de seguir amb aquestes bones sensacions.

Extrem dret

El cos tècnic té unes necessitats i on em fiquen intentaré complir el màxim possible i ajudar els companys.

Informació i Foto: Valencia CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: