Toledo: “No ens callaran, el PP Castelló som la resistència davant Amparo Marco, la regidora de Policia que només persegueix les carpes del PP en lloc dels delinqüents”

“No ens callaran, el PP som la resistència davant Amparo Marco, la regidora de Policia que només persegueix les carpes del PP en lloc dels delinqüents”. Continua la fustigació contra el Partit Popular per part del govern de l’Ajuntament de Castelló d’Emparo Marco. El secretari general del Partit Popular de la ciutat de Castelló, Sergio Toledo, ha denunciat que, per segona vegada en menys d´un mes, l´alcaldessa de Castelló ha enviat la Policia Local a pressionar el PP local per instar-los a desmuntar la carpa informativa que s’havia instal·lat a la Plaça de la Peixateria, com cada dissabte, per parlar de la proposta Popular de baixada d’impostos i continuar recollint signatures en contra de les ocupacions il·legals d’habitatges.
“El que està passant a Castelló és inaudit. La manca de llibertats, el sectarisme i la persecució a tots els que pensen diferent de l’esquerra va in crescendo. No només no tramiten les peticions que realitzem de manera reglamentària, sinó que s’encarreguen d’utilitzar partidistament, amb finalitats polítiques, als nostres agents de la Policia Local de Castelló, que fan tan fantàstica tasca i que tenen tot el nostre respecte i admiració”, ha assenyalat.
La cacicada de l’alcaldessa de Castelló no té límits. Ara ja sabem per què volia quedar-se amb les funcions de l’àrea de Seguretat Ciutadana, per perseguir els que hi pensen diferent, en lloc de lluitar contra els delictes, que han crescut un 30% a la ciutat. Ni ens callaran ni ens atemoriran”, adverteix Sergio Toledo, que recorda que “el mateix mètode ja va ser utilitzat el passat 23 d’abril amb la mateixa intenció a la carpa informativa que el PPCS va instal·lar al Passeig Buenavista del Grau de Castelló.
“En aquesta ocasió, ni tan sols s’han molestat a muntar, a base de Photoshop, un decret matusser denegatori del permís d’ocupació de via pública, com va passar la primera vegada, i com va quedar acreditat, ja que després es va comprovar que les firmes de les àrees corresponents no es van formalitzar fins passats tres dies del succés. Han enviat els agents a perseguir el PP sense presentar decret denegatori i sense haver notificat res telemàticament, no almenys fins divendres, per la qual cosa, havent sol·licitat amb un mes d’antelació el permís (va ser el 4 d’abril del 2022), i sent una reiteració de les prèvies, entenem que és més que ajustat a la legalitat la celebració de la carpa”, ha continuat Toledo.
“Amparo Marco governa Castelló cada vegada més com una república bananera d’aquelles que al seu partit tant li agraden i que tant admiren, però ni ens atemoriran ni ens callaran. Amb cada cop d’autoritarisme, el PP respondrem amb més força i més valentia, perquè així ens ho reclamen els ciutadans, farts d’un govern municipal que es creu que pot fer allò que li dóna la gana de manera impunement”, ha advertit .
“No veiem que el govern d’Emparo Marco persegueixi amb la mateixa diligència els okupes que envaeixen habitatges, ni tampoc els que també ocupen la via pública a la plaça Isabel la Catòlica, i els que no només emparen, sinó que els subministren la llum elèctrica malgrat tenir denegat el permís docupació de via pública. Encara estem esperant l’expedient d’aquest greu cas que sí que presumptament pot ser un delicte de prevaricació”, ha subratllat. Així mateix, el govern de PSOE, Compromís i Podem sí que van autoritzar les carpes d’Escala a Castelló, malgrat haver-se sol·licitat la petició d’ocupació de via pública sense el preceptiu mes de valoració de temps mínim, el mateix motiu que va al·legar al seu dia Amparo Marco per rebutjar el permís a la del PP al Grao.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: