Toledo: “Marco ignora a consciència als castellonencs, li vam lliurar fa un mes 300 signatures de veïns inundats en Marjaleria i no ha fet res”

Gairebé un any porten sense resposta de l’alcaldessa Amparo Marco ni de ningú de l’equip de govern els veïns de les partides Bovar, la Molinera i Senillar que segueixen patint el problema d’inundacions pel trencament de la canonada central encarregada d’absorbir l’aigua de pluja . És la denúncia que fan els a el menys 300 veïns afectats que el 28 de juliol de l’any passat van posar en coneixement de l’alcaldessa la problemàtica que pateixen des de fa dos anys. El portaveu adjunt de el Grup Municipal Popular, Sergio Toledo, que s’ha reunit amb les associacions veïnals de la Marjaleria i la Plana en Trilles aquest mateix cap de setmana s’ha fet ressò d’aquest malestar i impotència perquè “Marc ignora a consciència als castellonencs . La reparació de la canonada té un cost aproximat de 200.000 euros, menys de la meitat del que el govern s’ha gastat en reformar els seus despatxos a l’Ajuntament. Lamentablement, solucionar els problemes en la Marjaleria no entra en les prioritats de govern d’Amparo Marco “, apunta.

Recordem que el Partit Popular va elevar aquesta problemàtica la Ple d’abril, presentant una moció que demanava que es posés solució a aquest problema, lliurant-li en mà a la pròpia alcaldessa les 300 signatures de veïns inundats i la petició presentada pels veïns, via Registre, el 28 de juliol del 2020 per que fossin atesos. “Ha passat ja més d’un mes des que Marc té les signatures sobre de la seva taula i no ha fet res”, denuncia Toledo.

I aclareix: “L’únic que demanen els veïns afectats és que es mantingui la infraestructura ja feta, perquè asseguren que les inundacions que han patit no s’han vist mai abans, el que vol dir que reparant la canonada s’acabaria amb el problema. A més, demanen activar els cargols extractors d’aigua sense esperar que plogui, com es va fer amb el cargol de la Plana, que asseguren haver vist en funcionament sense haver-hi hagut episodi de pluja. Simplement demanen viure en condicions, per això paguen impostos, per cert, a Castelló dels més elevats i com a exemple l’IBI, és el segon més car d’Espanya només per darrere de Madrid i empatats amb Barcelona “.

Per al portaveu Popular adjunt aquest “abandonament als veïns, per part de la pròpia alcaldessa Amparo Marco que ja no té excuses per no atendre la problemàtica, és una evidència més de la no escolta veïnal, de el poc respecte que mostra cap a les necessitats de els castellonencs, sense ni tan sols posar-se en contacte amb ells davant d’una petició d’ajuda com aquesta. És una mostra més i de l’absència de gestió per part d’un equip de govern que està més preocupat pels seus embolics interns que per atendre l’interès general “.

“Avui mateix hem tornat a demanar a l’equip de govern en la comissió informativa que s’atengui a aquestes persones. Amparo Marco perd tota la credibilitat quan diu que per al seu govern el primer són les persones i després ens trobem amb realitats tan indesitjables com aquesta. Els veïns veuen com són menyspreats sense que el govern de PSOE, Compromís i Podem hagin donat una mínima mostra de tenir la intenció d’atendre’ls i de buscar una solució a el problema d’inundacions “, denuncia Toledo.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: