Toledo: “Marco adjudica per 383.472 € les obres per seguir reformant-se despatxos a l’Ajuntament de Castelló”

El portaveu adjunt del Partit Popular a l’Ajuntament de Castelló, Sergio Toledo, lamenta que en plena crisi econòmica l’equip de govern liderat per l’alcaldessa Amparo Marco acabi d’adjudicar per valor de 383.472 euros les obres de la reforma parcial de la distribució de les plantes primera i segona de lAjuntament. “Marco segueix gastant els diners de tots a condicionar-se despatxos. Amb la que està caient el menys necessari i menys urgent és invertir en el seu propi confort i el dels regidors, quan hi ha castellonencs que no arriben a final de mes”, explica.

La Junta de Govern Local celebrada el passat dijous 3 de març va acordar aquesta adjudicació per un termini de durada de quatre mesos. “Ho fan de portes per a dins, sense cap publicitat perquè no transcendeixi i arribi a l’opinió pública, perquè no els convé quan hi ha necessitats més urgents que atendre al carrer. En lloc d’apostar per la recuperació de l’ocupació, per una sanitat de qualitat i per destinar ajudes per evitar que pimes i autònoms tanquin, el govern municipal, el mateix que va pujar el sou un 50% només arribar i no els ho ha tocat a tota la pandèmia, segueix prioritzant el seu propi confort”, apunta Toledo.

Cal recordar que aquesta recent adjudicació se suma a 500.000 euros més que el govern de PSOE, Compromís i Podem porta gastats entre la planta baixa, la quarta planta, el saló de plens i altres dependències municipals. “El que denota una total i absoluta falta de sensibilitat i d’empatia amb els que ni tan sols arriben a pagar les factures amb els preus del gas, de la gasolina, de la llum i de la cistella de la compra pels núvols. I això passa perquè no trepitgen el carrer, viuen en una realitat paral·lela que no els deixa veure les dificultats per on passen milers de famílies a la nostra ciutat”, afegeix.

“Si ja denunciem la inoportuna reforma per valor de 43.000 euros de l’antiga estació de ferrocarril per habilitar més despatxos destinats al Patronat Municipal de Turisme i els 8.885 euros gastats en el condicionament del despatx del portaveu de Podem a la Cambra Agrària, on s’ha traslladat, segons es desprèn d’un Decret del govern municipal, aquesta vegada no serà diferent”, insisteix.

Tampoc veiem oportuna la compra de l’edifici de Correus per acabar emportant-se el servei del centre, ni la reforma de 15 milions de l’edifici de Borrull en plena pandèmia per a més despatxos de l’administració autonòmica, ni els 3,3 milions a la reforma de l’avinguda de Lidón, que ningú no ha demanat, o els gairebé 900.000 euros que costarà l’obra de la plaça La Paz. Tornem a fer una crida al sentit comú ia la sensibilitat de l’alcaldessa perquè estigui al que demanen els veïns, en lloc d’atendre només els seus interessos”, conclou Sergio Toledo.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: