Tercera edició del MOOC de sistemes de gestió de l’energia

Informació i Foto: http://www.uji.es

La Fundació per a l’eficiència energètica de la Comunitat Valenciana (Fundació f2e) i la Càtedra BP d’Estalvi i Eficiència Energètica de la Universitat Jaume I llancen la tercera edició del curs «Sistemes de gestió de l’energia».

Es tracta d’un curs MOOC gratuït que s’impartirà a través del Centre de Formació Online de la fundació f2e, nova plataforma en línia desenvolupada per a realitzar formació a distància. A més, aquesta edició afegeix l’opció de poder aconseguir un certificat acreditatiu personal de superació del curs, expedit per la fundació f2e.

Aquesta tercera edició del curs, amb un inici previst per a la setmana del 20 de novembre, té com a objectiu oferir els coneixements necessaris per dissenyar i implantar sistemes de gestió de l’energia seguint les directrius de la norma ISO 50001. El curs combina material teòric amb la presentació de casos pràctics en diferents tipus d’organitzacions.

Amb aquesta iniciativa la fundació f2e, continua formant a tècnics i ciutadans interessats en el sector de l’eficiència energètica, perquè les indústries redueixin les seves emissions de gasos d’efecte hivernacle i siguin més competitives, reduint els seus consums energètics.

Sobre la Fundació f2e

La Fundació per a l’Eficiència Energètica de la Comunitat Valenciana, de la qual són patrons BP, l’Ajuntament de Castelló i la Universitat Jaume I, té com a objecte impulsar l’actuació en el camp de l’eficiència energètica a través de la formació, conscienciació social, suport al desenvolupament d’iniciatives empresarials i promoció de projectes d’innovació. Situada a Castelló, f2e uneix així esforços de l’àmbit privat, públic i acadèmic.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: