Susana Fabregat rep el Col·legi de Farmacèutics de Castelló

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat ha mantingut una trobada de feina amb la presidenta del Col·legi de Farmacèutics de Castelló (ICOFS), Rosa Arnau.

Aquesta primera reunió ha servit per constatar la sintonia entre les dues institucions i la voluntat de cercar vies de col·laboració que redundin en la millora de l’atenció sanitària de la ciutadania, especialment en aquelles poblacions on l’oficina de farmàcia és l’únic punt de contacte entre el pacient i el Sistema Nacional de Salut.

Susana Fabregat ha recalcat la importància de treballar conjuntament per oferir la millor atenció al conjunt de la nostra societat, facilitant l’accés a aquest servei i afavorint accions que millorin la salut de tots els nostres veïns.

En aquesta línia, la presidenta de l’ICOFCS ha posat de manifest la disposició de la institució que presideix col·laborar en qualsevol programa relacionat amb la salut que des del Consell es dissenyi i posant-se també a disposició del Consell en l’elaboració de programes de salut pública.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d