Susana Camarero advoca pel treball conjunt entre les administracions i el teixit associatiu per a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat

La vicepresidenta segona i consellera de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge, Susana Camarero, ha defés la necessitat d’una major col·laboració i treball conjunt entre les administracions i el teixit associatiu “per a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat”.

La vicepresidenta segona ha visitat el centre de dia d’atenció precoç d’APSA a Alacant, dins de la ronda de visites que està fent a centres i recursos relacionats amb les competències del departament que dirigix.

Susana Camarero ha recorregut les instal·lacions del centre i s’ha reunit amb l’equip directiu i professional de l’entitat per a abordar algunes qüestions relacionades amb els diferents recursos que gestiona.

Durant la visita, la vicepresidenta segona ha destacat la labor “imprescindible” de l’associació i de la resta d’entitats que treballen per a les persones més vulnerables i la necessitat d’“escoltar-los”, perquè són “els qui millor coneixen les necessitats i inquietuds de les persones usuàries i les seues famílies”.

L’associació APSA és una entitat sense ànim de lucre que desenvolupa activitats dirigides a millorar la qualitat de vida de persones amb discapacitat durant tot el seu procés vital, acompanyant i donant suport a les persones usuàries dels seus recursos, i d’esta manera afavorir al màxim la seua autonomia i el desenvolupament del seu potencial.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: